Ζώδια και Ταιρίασμα – Από την αστρολόγο Μαρία Μιχαήλου

ΚΡΙΟΣ Οι Κριοί ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Φωτιάς…

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Φωτιάς δηλαδή Λέων και Τοξότη, έλκονται από Ζώδια του Αέρα όπως Δίδυμους, Ζυγό -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Ζυγό που βρίσκεται απέναντί τους- και Υδροχόο, ενώ δεν συμβαδίζουν με Καρκίνο και Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Γης δηλαδή Παρθένο και Αιγόκερω, έλκονται από Ζώδια του Νερού όπως Καρκίνο, Σκορπιό -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Σκορπιό που βρίσκεται απέναντί τους- και Ιχθείς, ενώ δεν συμβαδίζουν με Λέων και Υδροχόο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια του Αέρα δηλαδή Ζυγό και Υδροχόο, έλκονται από Ζώδια της Φωτιάς όπως Κριό, Λέων και Τοξότη -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Τοξότη που βρίσκεται απέναντί τους- ενώ δεν συμβαδίζουν με Παρθένο και Ιχθύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια του Νερού δηλαδή Σκορπιό και Ιχθείς, έλκονται από Ζώδια της Γης όπως Ταύρο, Παρθένο και Αιγόκερω -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Αιγόκερω που βρίσκεται απέναντί τους- ενώ δεν συμβαδίζουν με Κριό και Ζυγό.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Φωτιάς δηλαδή Κριό και Τοξότη, έλκονται από Ζώδια του Αέρα όπως Δίδυμους, Ζυγό και Υδροχόο -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Υδροχόο που βρίσκεται απέναντί τους- ενώ δεν συμβαδίζουν με Ταύρο και Σκορπιό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Γης δηλαδή Ταύρο και Αιγόκερω, έλκονται από Ζώδια του Νερού όπως Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Ιχθύ που βρίσκεται απέναντί τους- ενώ δεν συμβαδίζουν με Δίδυμους και Τοξότη.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια του Αέρα δηλαδή Δίδυμους και Υδροχόο, έλκονται από Ζώδια της Φωτιάς όπως Κριό -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Κριό που βρίσκεται απέναντί τους- Λέων και Τοξότη, ενώ δεν συμβαδίζουν με Καρκίνο και Αιγόκερω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια του Νερού δηλαδή Καρκίνο και Ιχθύ, έλκονται από Ζώδια της Γης όπως Ταύρο -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Ταύρο που βρίσκεται απέναντί τους- Παρθένο και Αιγόκερω, ενώ δεν συμβαδίζουν με Λέων και Υδροχόο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Φωτιάς δηλαδή Κριό και Λέων, έλκονται από Ζώδια του Αέρα όπως Δίδυμους -αλληλοσυμπληρώνονται με τους Διδύμους που βρίσκονται απέναντί τους- Ζυγό και Υδροχόο, ενώ δεν συμβαδίζουν με Παρθένο και Ιχθύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Γης δηλαδή Ταύρο και Παρθένο, έλκονται από Ζώδια του Νερού όπως Καρκίνο  -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Καρκίνο που βρίσκεται απέναντί τους- Σκορπιό και Ιχθείς, ενώ δεν συμβαδίζουν με Κριό και Ζυγό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια του Αέρα δηλαδή Δίδυμους και Ζυγό, έλκονται από Ζώδια της Φωτιάς όπως Κριό, Λέων -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Λέοντα που βρίσκεται απέναντί τους- και Τοξότη, ενώ δεν συμβαδίζουν με Ταύρο και Σκορπιό.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι Ιχθείς ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια του Νερού δηλαδή Καρκίνο και Σκορπιό, έλκονται από Ζώδια της Γης όπως Ταύρο, Παρθένο -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Παρθένο που βρίσκεται απέναντί τους- και Αιγόκερω, ενώ δεν συμβαδίζουν με Δίδυμους και Τοξότη.

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία