Ζώδια Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 25-31/01 Παραδώστε Τον Έλεγχο

Ζώδια Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 25-31/01 Παραδώστε Τον Έλεγχο

Αναλυτικά για το κάθε ζώδιο

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 25-31/01

Ζώδια Κριός

Η εβδομάδα σας πρόκειται να ξεκινήσει εκρηκτικά, αλλά με καλό τρόπο! Η Δευτέρα ταιριάζει απόλυτα στο περιπετειώδες πνεύμα σας, καθώς βρίσκετε συναρπαστικές και απροσδόκητες ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Θα δείτε τον ρυθμό σας να επιβραδύνεται από το απόγευμα της Δευτέρας μέχρι την Τετάρτη.

Θα χρειαστεί να βασιστείτε στη γοητεία σας και όχι στη συμπεριφορά σας για να κάνετε τα πράγματα να συμβούν. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, να περιμένετε μια αναστάτωση στην επικοινωνία σας, στο τηλέφωνο ή στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα πρέπει να σκεφτείτε γρήγορα για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάντε ένα διάλειμμα από τη βιασύνη σας, περνώντας χρόνο με την οικογένεια σας.

Ζώδια Ταύρος

Ενεργήστε με την ησυχία σας! Καθώς ξεκινά η εβδομάδα να δείξετε υπομονή, ακόμα και αν θέλετε να λειτουργήσετε βιαστικά τη Δευτέρα.

Από το απόγευμα της Δευτέρας έως την Τετάρτη, δεν θα χρειαστεί να καθυστερήσετε καθόλου. Είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό, που θα μπορούσε να αποδειχθεί ένας πολύ ελκυστικός συνδυασμός.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, εστιάστε στα βραχυπρόθεσμα προγράμματα και στις λεπτομέρειες. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβετε μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις (ειδικά οικονομικές). Αυτό το Σαββατοκύριακο, πάρτε ένα ρίσκο και ενημερώστε τους άλλους για το πώς αισθάνεστε.

Ζώδια Δίδυμοι

Αναζητήστε τις συμβουλές καλών φίλων (και ακόμη και συνεργατών) καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Έχετε καλό ένστικτο για τη Δευτέρα, αλλά θα έχετε ακόμη περισσότερη τύχη με λίγη φιλική καθοδήγηση. Από το απόγευμα της Δευτέρας έως την Τετάρτη, θα χρειαστεί να πολεμήσετε τα σημεία στα οποία είστε επιπόλαιοι. Η μετάβαση σας από συνομιλία σε συνομιλία εξακολουθεί να πηγαίνει καλά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σταματήσει να επικεντρώνεστε σε τυχόν εμπόδια που εμφανίζονται. Η Πέμπτη και η Παρασκευή δεν είναι καλές ημέρες για την ολοκλήρωση ορισμένων πραγμάτων. παρακολούθηση, Σας παρέχουν πολλές ευκαιρίες για συζήτηση και συνομιλίες υψηλού επιπέδου (και ίσως ακόμη και κάποια φλερτ). Αυτό το Σαββατοκύριακο, μην κουράζεστε αν δεν μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε.

Ζώδια Καρκίνος

Το μυαλό σας λειτουργεί πολύ γρήγορα καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Περιμένετε να λειτουργήσετε έξυπνα και να έχετε καλή μνήμη Δευτέρα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Αυτό το δυναμικό πνεύμα πρόκειται να μετατραπεί σε ακαταμάχητη γοητεία τη Δευτέρα το βράδυ και να συνεχιστεί έως την Τετάρτη. Χρησιμοποιήστε αυτήν την έκρηξη χαρίσματος για να κοινωνικοποιηθείτε, ειδικά σε μεγάλες ομάδες. Κάποια άτομα θα σας αναζητήσουν για να ηγηθείτε. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, κάντε μια βόλτα στην άγρια πλευρά σας. Πρέπει να αμφισβητήσετε τις προσδοκίες σας και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, έχετε την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση για να πετύχετε τα πάντα.

Ζώδια Λέων

Ξεκινήστε την εβδομάδα σας μαθαίνοντας κάτι νέο ή συναντώντας κάποιο νέο άτομο. Η Δευτέρα θα σας παρέχει απροσδόκητες ευκαιρίες για να αμφισβητήσετε τις απόψεις σας και θα κάνετε καλά να τις σκεφτείτε. Από το απόγευμα της Δευτέρας έως την Τετάρτη, μπορεί να νιώσετε μία εμμονή με το εγώ σας και το κύρος σας. Φυσικά, το να έχετε λίγη υγιή αυτοπεποίθηση είναι καλό, αλλά βεβαιωθείτε ότι κάνετε πράγματα για τους σωστούς λόγους (δηλαδή όχι μόνο για να τα επιδείξετε). Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι και οι δύο καλές ημέρες για να συναντηθείτε με φίλους και να συμμετέχετε σε ανταλλαγή ιδεών, ακόμα κι αν τίποτα δεν επιτευχθεί μέσα από αυτό. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας. Οι ασυνείδητες σκέψεις σας θα λειτουργήσουν σαν οδηγός σας.

Ζώδια Παρθένος

Ελάτε σε επαφή με την αληθινή αίσθηση σκοπού καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα πρέπει θα σας δώσει μια καλή ευκαιρία να κάνετε ένα διάλειμμα, να σκεφτείτε και να θέσετε εκ νέου τις προτεραιότητές σας. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι η ανανεωμένη προσέγγισή σας μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με άλλα άτομα. Από το βράδυ της Δευτέρας και έως την Τετάρτη, αναζητήστε ευκαιρίες για να βγείτε από το σπίτι και να επεκτείνετε τις ορίζοντές σας, ακόμα κι αν είναι μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, χρησιμοποιήστε το συγκεντρωμένο μυαλό σας για να αντιμετωπίσετε ένα ενοχλητικό πρόβλημα, αλλά βεβαιωθείτε ότι επικοινωνείτε ξεκάθαρα με τους άλλους. Αυτό το Σαββατοκύριακο, αδράξτε την ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και αναζητήστε υποστήριξη από άλλα άτομα (κυρίως γυναίκες και μέλη της οικογένειας σας).

Ζώδια Ζυγός

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα θα σας παρουσιάσει μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές (στη δουλειά και πιθανώς στον τομέα των σχέσεων) και θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να επιτύχετε μια ισορροπία μεταξύ εγωισμού και ανιδιοτέλειας. Από το απόγευμα της Δευτέρας και μέχρι την Τετάρτη, το περίφημο χάρισμα σας και η διπλωματία σας θα είναι στο επίκεντρο. Να περιμένετε τον θαυμασμό των άλλων και χειροκροτήματα, αλλά να αναμένετε πως οι δεξιότητές σας στη δημιουργία συμμαχιών θα επιβραβευθούν επίσης.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μην μείνετε μόνοι σας. Βρείτε κάποια άτομα για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, ειδικά αν αυτό συνεπάγεται το να πάρετε ένα ρίσκο ή να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, διατηρήστε χαμηλό προφίλ και ακολουθήστε το πρόγραμμά σας.

Ζώδια Σκορπιός

Προσέξτε τυχόν διαμάχες που θα προκύψουν καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα θα μπορούσε να σας βρει να συγκρούεστε με κάποιον που δεν συμμερίζεται την άποψή σας, αλλά λίγη ανιδιοτέλεια από την πλευρά σας θα μπορούσε να μειώσει την κατάσταση. Από το απόγευμα της Δευτέρας έως την Τετάρτη, μπορεί να εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε διαφωνία με τις ιδέες και τα προγράμματα των άλλων. Ο ανταγωνισμός πρόκειται να έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θα σας προκαλέσει ενθουσιασμό. Πολεμήστε σε έναν καλό αγώνα, αλλά να είστε πρόθυμοι να προχωρήσετε σε συμβιβασμό. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, διαβάστε τα μικρά γράμματα. Το κακό κρύβεται στις λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή, ειδικά όταν συμπεριλαμβάνονται ρίσκα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, παραδώστε τον έλεγχο και ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων.

Ζώδια Τοξότης

Βασιστείτε στο ότι ολοκληρώνετε πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Η συνηθισμένη ανέμελη στάση σας θα εξαφανιστεί από μια μεγάλη έκρηξη ενέργειας τη Δευτέρα, οπότε δεν μπορείτε παρά να είστε παραγωγικοί. Από το απόγευμα της Δευτέρας και έως την Τετάρτη, η εύκολη προσαρμοστικότητα σας θα δοκιμαστεί, καθώς σας ζητείται να διαχειριστείτε αμέτρητες λεπτομέρειες και απαιτήσεις. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να κάνετε πολλά. Τα λόγια μπορεί να είναι ακόμη πιο αποτελεσματικά από τις ενέργειες αυτή τη στιγμή. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ακολουθήστε τη διάθεσή σας και μην υποχωρείτε εξαιτίας δύσκολων ερωτήσεων που μπορεί να σας τεθούν.

Ζώδια Αιγόκερως

Δώστε προτεραιότητα στην οικογένεια καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα θα σας βρει να προβληματίζεστε σχετικά με τη φήμη σας και να προσπαθείτε να καταλάβετε πώς μπορείτε να διασφαλίσετε την ασφάλεια και τη σταθερότητα μακροπρόθεσμα. Από τη Δευτέρα το απόγευμα έως την Τετάρτη, η δημιουργικότητά σας θα αυξηθεί, βοηθώντας σας να βρείτε καινοτόμους τρόπους για να δράσετε και να διασκεδάσετε ταυτόχρονα.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι και οι δύο καλές ημέρες για να καταστήσετε τον εαυτό σας ξεκάθαρο. Μην διστάσετε να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις και να αρχίσετε να ενεργείτε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ασχοληθείτε με τα ζητήματα που αντιμετωπίζετε και μην ασκείτε προσωπική κριτική.

Ζώδια Υδροχόος

Να περιμένετε πως το μυαλό σας θα γεμίσει με ιδέες και έμπνευση καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα πρόκειται να αποδειχθεί μια εξαιρετική στιγμή για να τεθούν σε λειτουργία μερικές από αυτές τις εκπληκτικές ανακαλύψεις. Η ανησυχία σας σχετικά με τις περίεργες και ενδιαφέρουσες ιδέες θα συνεχιστεί έως την Τετάρτη, ακόμα κι αν το που συμβαίνει είναι να μην βαρεθείτε. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, αναζητήστε λίγο ρομαντισμό για να διατηρήσετε τα πράγματα ενδιαφέροντα, ειδικά εάν αυτό περιλαμβάνει μια πνευματική σύνδεση που μετατρέπεται σε φλερτ. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες και ακολουθήστε τη ρουτίνα.

Ζώδια Ιχθύες

Το μυστήριο στροβιλίζεται γύρω σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα θα μπορούσε να σας βρει αντιμέτωπους με γρίφους που πρέπει να λύσετε και κομμάτια που πρέπει να ενώσετε. Όμως, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να χειριστείτε. Από τη Δευτέρα το βράδυ έως την Τετάρτη, εκδηλώστε την πιο στοργική, συμπονετική πλευρά σας, είτε αυτό σημαίνει να κάνετε ένα ρομαντικό δείπνο είτε απλά να πείτε σε κάποιο ξεχωριστό για εσάς άτομο το πώς αισθάνεστε. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα πρέπει να διατηρήσετε τη συναισθηματική και διανοητική σας ευελιξία. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο κόσμος είναι η σκηνή σας και οι άνθρωποι ανυπομονούν να παρακολουθήσουν την παράστασή σας

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία