Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30/1

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30/1

Οιημερήσιες προβλέψεις σας

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021. Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ζώδια και διαβάστε την πρόβλεψη σας για σήμερα Σάββατο.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Σελήνη στην Παρθένο: Στροφή στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα.

Ο Ερμής στον Υδροχόο προετοιμάζεται για την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του που ξεκινά αύριο και θα επηρεάσει σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η επικοινωνία περνάει σε δύσκολα μονοπάτια, καθώς με τον ανάδρομο Ερμή δεν έχουμε την ευκολία να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις. Αυτό θα έχει σημαντικό αντίκτυπο σε φιλικές σχέσεις, ομαδικές δράσεις και στόχους που μας ενδιαφέρει να προωθήσουμε.

Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα πλάνα μας, όμως παράλληλα μας δίνεται η ευκαιρία αυτό το χρονικό διάστημα να αντιληφθούμε λάθη και παραλείψεις που μπορούμε να διορθώσουμε. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα καθώς οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε καβγάδες και εντάσεις. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τη διάθεση μας σήμερα…

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα μέχρι το πρωί δίνοντας μας την δυνατότητα να κλείσουμε υποθέσεις που αφορούν την προσωπική μας ζωή, τα παιδιά, ζητήματα δημιουργικότητας που θέλουμε να προωθήσουμε. Η συναισθηματική γενναιοδωρία θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς μας βοηθά να μαγνητίσουμε τα βλέμματα και να βρεθούμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Πριν το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στην Παρθένο στρέφοντας την προσοχή μας σε καθημερινά ζητήματα και θέματα που απασχολούν στο εργασιακό περιβάλλον. Αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και αυτό είναι αρκετό για να μας δημιουργήσει ένταση και εκνευρισμό. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε επικριτικές διαθέσεις και συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω μας, αφού με ευκολία μπορούμε να καταδικάσουμε κινήσεις των άλλων δημιουργώντας ένταση. Οφείλουμε να χαλαρώσουμε και να δούμε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, ώστε να ανταποκριθούμε σε ένα δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα.

Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πρωτότυπες λύσεις σε καθημερινό επίπεδο που μας βγάζουν από τη ρουτίνα και τη μονοτονία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που θα μας ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. Στα αισθηματικά, η αντιμετώπιση με θετική διάθεση των δυσκολιών της καθημερινότητας και κάποιες όμορφες εκπλήξεις μπορούν να ανανεώσουν τη σχέση και να μην επιτρέψουν στην γκρίνια και τη μιζέρια να κυριαρχήσουν. Μάθετε περισσότερα στις αστρολογικές προβλέψεις 29/01 – 31/01/2021 από την αστρολόγο Ολυμπία Χριστοδουλή.

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία