Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα

Οι ημερήσιες προβλέψεις σας

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021. Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ζώδια και διαβάστε την αυριανή πρόβλεψη σας.

Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα: Προσωπικές και φιλικές σχέσεις σε πρωταγωνιστικό ρόλο.


Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 21:16 το βράδυ θα επηρεάσει καταλυτικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός Υδροχόος). Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή και φιλικές σχέσεις, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με καταλυτικό τρόπο. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν στη συγκεκριμένη Πανσέληνο ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο, όπως επίσης ο Άρης και ο Ουρανός από τον Ταύρο.

Η ένταση που δημιουργείται μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και σπασμωδικές κινήσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά την αισθηματική μας ζωή και το φιλικό περιβάλλον. Έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες που ανατρέπουν τα δεδομένα και ενισχύουν την ανάγκη για ανεξαρτησία δημιουργώντας εντάσεις και κόντρες. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από ότι δεν μας επιτρέπει να νιώσουμε αυτοπεποίθηση, αφού αυτό μπορεί να μας ωθήσει σε συμπεριφορές και δράσεις που θα ενοχλήσουν τους γύρω μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή μας έχουν αιφνιδιαστικά. Έρχονται για να ανατρέψουν τα δεδομένα και στεγανά που μας εγκλωβίζουν σε παλιότερες νοοτροπίες. Δεν πρέπει να αντισταθούμε σε αλλαγές, γιατί αργότερα θα ανακαλύψουμε ότι ήταν λάθος η στάση που κρατήσαμε.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα σχηματίζουν σύνοδο στον Αιγόκερω, ενισχύοντας το πάθος και την ανάγκη ελέγχου σε προσωπικό επίπεδο. Εμμονές και χειριστικές διαθέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές που καλό είναι να αποφύγουμε. Η διάθεση να εξουσιάσουμε το ταίρι μας θα έχει σημαντικό κόστος στη σχέση για αυτό είναι απαραίτητο να μπούμε στη διαδικασία διαλόγου και να μην επιτρέψουμε σε ανασφάλειες και φόβους να πρωταγωνιστήσουν επηρεάζοντας την σκέψη μας.

Η συγκεκριμένη συνθήκη μπορεί να φέρει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα σε οικονομικά ζητήματα που μας απασχολούν στην επαγγελματική μας ζωή, καθώς ευνοούνται σημαντικά οι συμφωνίες που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Το ένστικτο μας μπορεί να μας καθοδηγήσει με θετικό τρόπο, ώστε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αξιοποιώντας ευκαιρίες που μας δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι μπορούμε να επηρεάσουμε τα πρόσωπα στο περιβάλλον της καριέρας μας, καθώς έχουμε την διάθεση να κατευθύνουμε τις καταστάσεις προς μία πορεία που θα μας ευνοήσει σημαντικά. Μάθετε περισσότερα στις αστρολογικές προβλέψεις 25/12 – 28/12/2020 από την αστρολόγο Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ζώδια Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 25-31/01 Παραδώστε Τον Έλεγχο

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία