Τα τρία ζώδια που ξέρουν να διαχειρίζονται το άγχος τους

Τα τρία ζώδια που ξέρουν να διαχειρίζονται το άγχος τους

Τα τρία ζώδια που ξέρουν να διαχειρίζονται το άγχος τους….

Τα τρία ζώδια που ξέρουν να διαχειρίζονται το άγχος τους.

Με γνώμονα την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες, αναμφίβολα το άγχος έχει ριζώσει στη ζωή μας. Οι περισσότεροι το βιώνουμε σχεδόν καθημερινά, με όλη την αβεβαιότητα του μέλλοντος να το συνοδεύει, για τα επαγγελματικά, τα προσωπικά και κυρίως την υγεία τη δική μας και των δικών μας ανθρώπων. Άλλοι τα καταφέρνουν πολύ καλά, παίρνουν τη βαθιά ανάσα τους και το διαχειρίζονται, ενώ κάποιοι άλλοι είναι ικανοί να καταρρεύσουν από το stress. Ποιοί είναι εκείνοι όμως που τα καταφέρνουν; Οι απαντήσεις στα άστρα και στα ζώδια παρακάτω.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα προσγειωμένο και δυναμικό ζώδιο, που του αρέσει να κάνει μικρά και σταθερά βήματα με μεθοδικό τρόπο. Παρ’όλο που χαρακτηρίζεται από ένταση, καταφέρνει να παραμένει ψύχραιμο όταν η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτα αγχωτική. Κάθε κίνηση που κάνει, γίνεται μετά από μελετημένη σκέψη. Τα βάζει όλα σε μία σειρά προκειμένου να ασχοληθεί με κάθε κατάσταση ξεχωριστά και ναι, ό,τι ξεκινά το τελειώνει. Έχει τη τάση δε, να χαρίζει ηρεμία και στους γύρω του, όταν εκείνοι κοντεύουν να πάθουν αμόκ.

Τοξότης

Ο Τοξότης ακόμα κι αν έχει 300 emails αδιάβαστα, δεν πρόκειται να τον λούσει κρύος ιδρώτας. Με κυβερνήτη τον Δία, έχει τη τάση να βλέπει τα πράγματα από τη δική του σκοπιά, να παίρνει τον χρόνο του και να αποστασιοποιείται από αυτό που του προκαλεί άγχος, με σκοπό να επιστρέψει με πράξεις για την επίλυσή του. Δεν δραματοποιεί τα γεγονότα και εστιάζει σε εκείνα που είναι σημαντικά.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς χαρακτηρίζεται από ελεύθερο πνεύμα και καταφέρνει να ξεγλιστράει από τα προβλήματα, αφήνοντας στην άκρη το άγχος. Είναι γνωστό ότι ζει το δικό του όνειρο και αυτό είναι που τον βοηθάει στην σωστή αντιμετώπιση. Θα ασχοληθεί με ό,τι τον απασχολεί και θα εστιάσει σε αυτό, αντιμετωπίζοντας κατά μέτωπο. Και στο τέλος τα καταφέρνει μια χαρά.

Πηγή: marieclaire.gr

Δείτε επίσης:

Αυτά τα ζώδια θα σε χωρίσουν χωρίς προειδοποίηση

Τα 5 ζώδια που παίρνουν τις πιο δύσκολες αποφάσεις χωρίς δισταγμό

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία