Η Αφροδίτη στον Καρκίνο

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 22 Ιουνίου έως τις 27 Ιουνίου

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 22 Ιουνίου έως τις 27 Ιουνίου.

 Η  Αφροδίτη νιώθει ασφαλής σε αυτό το σημείο όταν είναι οικονομικά καλά. Είναι πάρα πολύ συναισθηματική, τρυφερή μέσα στις σχέσεις ενώ θέλει να αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο μέσα στην οικογένεια  με τα αγαπημένα πρόσωπα. Στο σημείο αυτό η Αφροδίτη είναι περισσότερο καχύποπτη, είναι περισσότερο επιφυλακτική και δύσπιστη. Οι οικογενειακές σχέσεις θα αρχίσουν και πάλι να δυναμώνουν, να έρχεται ο ένας τον άλλον πιο κοντά και βέβαια αυτό που αναζητά περισσότερο από όλα είναι η αγκαλιά και ηρεμία.

Κριός

Αγαπημένα μου κριαράκια εσείς θα θέλετε περισσότερο από ποτέ να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα θελήσετε να έχετε περισσότερες συναντήσεις και επαφές. Βέβαια δεν αποκλείεται να φιλοξενήσετε κάποια άτομα στο χώρο του σπιτιού σας. Επίσης θα μπορούσατε πάρα πολύ εύκολα αυτό το διάστημα να κάνετε ανακαινίσεις, καθαριότητες, να κάνετε νέες αγορές για να διακοσμήσετε τους χώρους σας, να περιποιηθείτε τους κήπους σας και  είναι πολύ πιθανό να στραφείτε σε αγοραπωλησίες ή ακόμα να βγάλετε και κάποια χρήματα μέσα από κληρονομικά αποκτήματα. Στον ερωτικό τομέα πολύ πιθανό να χτυπήσει και πάλι η καρδούλα σας για κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν ή ακόμα να έχετε και επανασυνδέσεις.

Ταύρος

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας οπότε θα στραφεί το ενδιαφέρον σας περισσότερο από ποτέ σε μικρές εξορμήσεις και μετακινήσεις. Η επιθυμία σας θα είναι πιο έντονη για να δείτε ανθρώπους που πραγματικά αγαπάτε, δεν αποκλείεται να κάνετε μία γνωριμία μέσα από τις κοντινές μετακινήσεις σας.  Πολλοί από σας έχετε  πιθανότητες να περάσετε πολύ όμορφες ερωτικές και ρομαντικές στιγμές. Ακόμα να ξέρετε ότι πολύ μεγάλη εύνοια θα έχετε και σε επαγγελματικές συνεργασίες ή και να αποκαταστήσετε φθαρμένες σχέσεις και παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί με τα αδέρφια σας ή με τα άτομα που βρίσκονται στο πολύ κοντινό περιβάλλον.

Δίδυμοι 

Η Αφροδίτη παίρνοντας στον 2ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη ευνοεί πολύ περισσότερο τα οικονομικά σας και βέβαια ότι έχει να κάνει με επιστροφές χρημάτων. Ακόμα και  ξεχασμένα  χρήματα μην εκπλαγείτε αν σας επιστραφούν. Θα ξοδέψετε χρήματα για προσωπική μας ευχαρίστηση και θα κάνετε αγορές και επενδύσεις οι οποίες θα σας ανεβάσουν πολύ την ψυχολογία.  Να είστε όμως ιδιαίτερα προσεκτικοί  μέχρι τις 21 όπου και ο Ερμής θα ορθοδρομήσει. Μην δανείζεστε χρήματα από αγαπημένα πρόσωπα γιατί δεν αποκλείεται να έχετε και παρεξηγήσεις αργότερα. 

Καρκίνος 

Με την Αφροδίτη στο δικό σας το ζώδιο δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Σίγουρα θα δείτε να τραβάτε τα βλέμματα από όλους, θα αισθανθείτε πάρα πολύ όμορφοι, πάρα πολύ ελκυστικοί, θα έχετε πολύ έντονη ερωτική διάθεση και βέβαια θα γεμίσουν οι μπαταρίες σας με ενέργεια. Πολλοί από σας θα τρέξετε να κάνετε ψώνια είτε για να αλλάξετε την γκαρνταρόμπα σας, άλλοι θα αλλάξετε το κούρεμα σας. Σίγουρα όμως θα έχετε πάρα πολύ όμορφη διάθεση. Καλό θα ήταν βέβαια να μην μπερδεύετε τις καταστάσεις και να μην ζείτε σε ένα ψεύτικο κόσμο γιατί αργότερα θα ξυπνήσετε και θα πέσετε κάτω από το συννεφάκι. Να ακούτε πάντα την εσωτερική σας φωνή και θα βγείτε κερδισμένοι

Λέων

Αγαπημένοι μου Λέοντας με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θέλετε να κλειστείτε  περισσότερο στον εαυτό σας να ονειρευτείτε, να φανταστείτε, να ξεκουραστείτε και μετά από τις 27 του μήνα να αναλάβετε δράση. Εύνοια θα έχετε σε οποιαδήποτε απαγορευμένη σχέση η κρυφή σχέση. Ίσως  κάποιοι από σας να σκεφτείτε τα σωστά και τα λάθη που είχατε κάνει στις προσωπικές σας σχέσεις στο παρελθόν Σίγουρα όμως οι σκέψεις Θα είναι πάρα πολύ έντονες για κάποια παλιά αγάπη που δεν αποκλείεται βέβαια να τη δείτε και πάλι μπροστά σας. Προσοχή στο ανοσοποιητικό σας σύστημα  το οποίο βαράει καμπανάκια   κούρασης και εξάντλησης.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη στον 11ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη θα είσαστε πιο εξωστρεφείς και πιο αισιόδοξοι από ποτέ. Σίγουρα θα θελήσετε να δείτε φίλους είτε αυτοί βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση είτε σε κοντινή. Η  καθημερινότητά σας θα είναι πάρα πολύ έντονη με πάρα πολλές δραστηριότητες. Σχέσεις φιλικές αλλά και ερωτικές ανανεώνονται  ενώ παράλληλα θα κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Οι αδέσμευτοι ίσως  νιώσετε την έλξη από κάποιο πρόσωπο που ούτε καν το φανταζόσασταν και δεν το περιμένατε ή ακόμα και εσείς να νιώσετε τα ίδια συναισθήματα για κάποιο φιλικό πρόσωπο που ούτε κάν το φανταζόσασταν. Οτιδήποτε κάνετε θα θέλετε να το κάνετε από κοινού, να το μοιραστείτε. Πολλά καλέσματα μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ζυγός

Πολύ καλή περίοδος για να εκτοξεύσετε την καριέρα και τα επαγγελματικά σας. Αν περιμένετε μία πολυπόθητη πρόταση τώρα έρχεται στο τραπέζι η οποία θα φέρει πολύ μεγάλη χαρά. Πολύ καλές σχέσεις με τους ανωτέρους ή ακόμα και με τα αφεντικά σας ή  και με άτομα κύρους. Είναι η περίοδος που θα αναγνωριστούν οι αξίες σας και τα ταλέντα σας. Θα κάνετε πολλά βήματα μπροστά και βέβαια είναι η εποχή που σας βοηθάει για να πιάσετε το όνειρο. Η αισιοδοξία θα ξεχειλίζει μέσα από τα μάτια της ψυχής σας. Αν είχατε προβλήματα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον τώρα θα δείτε ότι θα αποκτήσετε και πάλι την ηρεμία και την γαλήνη και το κλίμα θα γίνει πιο όμορφο.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο του προσωπικού σας ωροσκοπίου θα έχετε τη διάθεση να εξερευνήσετε ξένους τόπους,  άλλους λαούς, άλλες κουλτούρες ακόμα και να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι. Πολλοί από σας και με την βοήθεια του ανάδρομου Ερμή ίσως θελήσετε να συνεχίσετε  πάλι κάποιες σπουδές ή να μάθετε μία ξένη γλώσσα. Η καθημερινότητά σας θα είναι γεμάτη από δραστηριότητες , ευσυγκίνητη και συναισθηματική ενώ να ξέρετε ότι οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να γοητευτείτε από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται πολύ μακριά. Αν ασχολείστε με το εμπόριο, με νομικές υποθέσεις, με θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό σίγουρα θα έχετε πολύ μεγάλη επιτυχία

Τοξότης

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 8ο οίκο του αστρολογικού  σας χάρτη. Μεγάλη εύνοια σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας γενικώς, με τις συναλλαγές σας και τα κληρονομικά θέματα. Καλή περίοδος βέβαια για να ξεκινήσετε να κάνετε νέους διακανονισμούς σε ότι αφορά τα οικονομικά είτε αυτά έχουν να κάνουν με δάνεια με ασφάλειες ή ακόμα και με τις δημόσιες υπηρεσίες. Σίγουρα όμως δεν αποκλείεται μέσα από κληρονομικά αποκτήματα να βγάλετε κέρδη. Αν είστε δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να μπερδευτείτε λίγο πιο πονηρά στον συναισθηματικό τομέα και  να υπάρξει και κάποια τάση απιστίας. 

Αιγόκερως

Αγαπημένα μου εγώ Αιγοκεράκια με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον απέναντι ακριβώς οίκο από σας, ξεκινά μία πολύ όμορφη ερωτική ζωή. Αν είχατε το προηγούμενο διάστημα εντάσεις τώρα τα πράγματα  θα διορθωθούν και θα νιώσετε πάρα πολύ όμορφα και τρυφερά. Μπορείτε να καθίσετε να συζητήσετε τα πιθανά λάθη και τα προβλήματα που υπήρχαν και με έναν πολύ όμορφο τρόπο να τα διορθώσετε. Οι ελεύθεροι μπορεί και να γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας αλλά μην βιαστείτε, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και  μετά από τις 21 του μήνα όπου θα κινηθεί και ο Ερμής ορθόδρομα πάρτε αποφάσεις για το μέλλον.  Σε ότι αφορά τον τομέα των συνεργασιών δεν αποκλείεται κάποιος να σας κάνει μία πολύ καλή πρόταση για να ασχοληθείτε με κάτι νέο ή ακόμα ο ήδη υπάρχον συνεργάτης σας να σας προτείνει μία νέα ιδέα  και να μπορέσετε να εκτοξεύσετε την επιχείρησή σας.

Υδροχόος 

Η καθημερινότητά σας αλλάζει, θα είναι πιο ευχάριστη και πιο γρήγορη. Σαφώς και θα βρίσκεστε πολύ περισσότερο μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο από ότι στο σπίτι σας όλο το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Προφανώς μπορεί να έχετε και κάποιες γκρίνιες αλλά θα πρέπει να προλάβετε να διεκπεραιώσετε όλες τις εκκρεμότητες, η δουλειά φαίνεται να σας κουράζει και να σας εξαντλεί βέβαια τα αποτελέσματα θα είναι πάρα πολύ θετικά αν μπορέσετε να κινηθείτε σωστά. Θα περάσετε πολύ όμορφα και με το ταίρι σας. Προσοχή  λίγο όμως σε υγεία και ευεξία. Πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσετε διατροφή και γυμναστική.

Ιχθείς

Είστε και εσείς από τους τυχερούς της παρέας μια και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σας ταιριάζει απόλυτα. Σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς, εξωστρεφείς και βέβαια σας δίνει πολύ μεγάλη ένταση ζωντάνια και χαρά. Θα γευτείτε όλες τις καλές στιγμές του έρωτα, θα βγείτε θα διασκεδάσετε, θα έχετε πάρα πολλά καλέσματα και όλοι θα θέλουν την συντροφιά σας και την παρέα σας. Σίγουρα θα δείτε ότι θα τραβήξετε από πολλούς τα βλέμματα και βέβαια το φλερτ θα δώσει και θα πάρει. Αν υπήρχαν συγκρούσεις με τον σύντροφό σάς από δω και πέρα θα καλυτερεύσουν και θα περάσετε πάρα πολύ όμορφα. Πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να δεσμευτείτε ή ακόμα και να αποκτήσετε ένα παιδάκι.

Μαρία Μιχαηλου

Αστρολόγος Μελλοντολόγος

Τηλ 6937607176

Δείτε επίσης:

To ζώδιο που δεν πρέπει να βγεις ραντεβού…

Αυτά είναι τα τρία εξυπνότερα ζώδια

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία