Αυτά τα ζώδια θα σε χωρίσουν χωρίς προειδοποίηση

Αυτά τα ζώδια θα σε χωρίσουν χωρίς προειδοποίηση

Είναι πολύ σκληρό να είσαι ανυποψίαστη

Αυτά τα ζώδια θα σε χωρίσουν χωρίς προειδοποίηση. Αν ποτέ δεν σου έχει τύχει να μην έχεις ιδέα γιατί χώρισες, θα πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό. Είναι πολύ σκληρό να είσαι ανυποψίαστη.

Για τον άλλον είναι μια απόφαση που έχει επεξεργαστεί για καιρό και ήσυχα και η ανακοίνωσή της θα σε βρει το λιτότερο απροετοίμαστη. Αν δεν θες να σου συμβεί, χρειάζεται να ξέρεις ποια ζώδια έχουν την τάση να το κάνουν. Ο Κριός, ο Υδροχόος και ο Αιγόκερως θα σε παρατήσουν χωρίς προειδοποίηση.

Κριός

Όταν ο Κριός σε ερωτεύεσαι, δεν θα σου πάρει πολύ για να το καταλάβεις. Σε διεκδικεί με κάθε σπιθαμή της ύπαρξής του αφού είναι αποφασισμένος να γίνεις δική του. Θα είναι σαν ανεμοστρόβιλος και δεν θα ξέρεις από πού σου ήρθε. Λατρεύει το κυνηγητό. Όταν σε κατακτήσει είναι που πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς. Δεν είναι ασυνήθιστο για έναν Κριό να να χάνει το ενδιαφέρον του μόλις αρχίσουν τα πράγματα να ηρεμούν. Από τη στιγμή που ο ενθουσιασμός, η ένταση και το μπέρδεμα καταλαγιάσουν και αντικατασταθούν από μία ήρεμη, σταθερή σχέση, τότε ο Κριός βαριέται. Ζει για το δράμα, την υπερβολή και την επιθυμία. Αν δεν το βρει από εσένα, θα παρατήσει τη σχέση χωρίς δισταγμό. Θα φύγει όσο ξαφνικά ήρθε. Δεν θα προλάβεις καν να το δεις να έρχεται.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος πρέπει να πειστεί να μπει σε μια σχέση αρχικά. Το συγκεκριμένο ζώδιο του αέρα φοβάται να σοβαρέψουν τα πράγματα πολύ γρήγορα. Είναι γνωστό ότι φοβάται τη δέσμευση και είναι απίθανο να είσαι στη θέση του να σε έχει παρατήσει ένας Υδροχόος. Ωστόσο, όταν αποφασίσει να τελειώσει μια σχέση το κάνει γρήγορα και με την λιγότερη δυνατή προσπάθεια. Δεν είναι καλός στο να διαχειρίζεται συναισθήματα πόνου. Και μόνο η εικόνα σου με κλάματα τον κάνει να νιώθει άβολα. Ακόμα πιο τρομακτική είναι η ιδέα να κλαίει κι εκείνος. Οπότε απλά θα εμφανιστεί να ανακοινώσει τα νέα και θα εξαφανιστεί χωρίς ίχνη. Μπορεί να μην το κάνει καν δια ζώσης. Μπορεί να αφήσει ένα σημείωμα, να στείλει μήνυμα ή να σε πάρει τηλέφωνο. Τόσο πολύ δεν μπορεί να αντέξει τις συναισθηματικές καταστάσεις.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως βλέπει τα συναισθήματα με μια λογική. Είναι επίσης ένα από τα πιο απαισιόδοξα ζώδια του κύκλου. Όταν σε βλέπει σοβαρά, έχει αυτοπεποίθηση μέσα στη σχέση. Από το δευτερόλεπτο που θα αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις, δεν θα κάτσει να το υπεραναλύσει. Θα εξαφανιστεί και θα προχωρήσει αμέσως. Αν η σχέση του δεν μοιάζει τέλεια, δεν έχει κανένα πρόβλημα να φύγει. Δεν θα του πάρει χρόνο να το πάρει απόφαση. Όχι μόνο τελειώνει τα πράγματα από το πουθενά, δεν θα σου στρογγυλέψει και τις εξηγήσεις. Θα σου πει ακριβώς γιατί δεν λειτούργησε, γιατί δε πρόκειται ποτέ να λειτουργήσει και θα σε αφήσει να καθαρίσεις το χάος. Είναι αρκετά σκληρός. Μήπως οι Αιγόκεροι εκεί έξω να σκεφτούν μια μικρότερη δόση σκληρής αλήθειας;

Πηγή: marieclaire.gr

Δείτε επίσης:

Τα 5 ζώδια που παίρνουν τις πιο δύσκολες αποφάσεις χωρίς δισταγμό

Αφροδίτη στους Ιχθύς: Αυτά τα 4 ζώδια ευνοεί ερωτικά και οικονομικά

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Στην ίδια κατηγορία