Βόλος: Σταθερή αλλά κρίσιμη η υγεία της εγκύου που βρίσκεται στη ΜΕΘ

Σε κρίσιμη κατάσταση η 9χρονη από το Βελεστίνο

Υπέστη το Σάββατο εγκεφαλική αιμορραγία

Σταθερή αλλά ακόμη κρίσιμη είναι η υγεία της 44χρονης Βολιώτισσας, που διανύει τον 5ο μήνα δίδυμης κύησης και το Σάββατο υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, με αποτέλεσμα μετά από το χειρουργείο που έγινε στο Νοσοκομείο Βόλου, να μεταφερθεί σε κλίνη της ΜΕΘ Λαμίας, καθώς όλα τα κρεβάτια στη ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου ήταν κατειλημμένα.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η 44χρονη είναι σε σταθερή κατάσταση, ωστόσο τα πρώτα 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα. Τα έμβρυα προς το παρόν είναι καλά, όμως δεν μπορεί να γίνει αναγκαστικός τοκετός, καθότι η έγκυος διανύει την 20-21η εβδομάδα της κύησής της.

Υπενθυμίζεται ότι

Στο ΜΕΘ στο Νοσοκομείο της Λαμίας μεταφέρεται μία 25χρονη Βολιώτισσα σε κύηση από τον Βόλο που λιποθύμησε σήμερα το πρωί ενώ βρισκόταν στο σπίτι της και φέρεται να υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr η οικογένειά της κάλεσε το 166 και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες έσπευσε στο σπίτι της, παρέλαβε την 25χρονη και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου η κατάσταση της είναι σταθερή αλλά κρίσιμη.

Δείτε επίσης

Σε ΜΕΘ της Λαμίας 25χρονη Βολιώτισσα σε κύηση με εγκεφαλική αιμορραγία

Εγκυμοσύνη Μετά τα 35 – Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία