Βόλος: Προσπάθησαν να ληστέψουν βενζινάδικο στην οδό Λαρίσης

Βόλος

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός

Βόλος: με την κατηγορία της απόπειρας ληστείας σε βενζινάδικο συνελήφθη τα ξημερώματα ένα άτομο μετά από καταδίωξη, ενώ αναζητείται ακόμη ένας συνεργός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόπειρα ληστείας έγινε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν δύο άτομα που φορούσαν κράνη μοτοσικλέτας μπήκαν σε βενζινάδικο με σκοπό να ληστέψουν τον υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη την ώρα, που όμως αντέδρασε με ψυχραιμία πάτησε το μπουτόν του συναγερμού που ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός, και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες οι οποίοι κινούνταν επικίνδυνα με μοτοσικλέτα και στη συνέχεια, μετά από καταδίωξη, κατάφεραν και συνέλαβαν τον έναν απ’ αυτούς, με τη συμμετοχή και αστυνομικών της ΟΠΚΕ, της Τροχαίας, της Ασφάλειας, των ΑΤ Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου.

Τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση συνεχάρη με ανάρτησή του ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Μιλτιάδης Αλεξάκης:
«Συγχαίρω δημόσια τους Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μαγνησίας, της ΟΕΠΤΑ Μαγνησίας, του Τ.Τ. Βόλου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, του Α. Τ. Αλμυρού και του Α.Τ Ρήγα Φεραίου, οι οποίοι εκτελώντας υπηρεσία βραδινές ώρες της 30/11/2020-01/12/2020, με αυταπάρνηση, ζήλο και εξαίρετο επαγγελματισμό και υπό την καθοδήγηση και συντονισμό του Κέντρου Βάσης R/T της Διεύθυνσής μας, κινητοποιήθηκαν άμεσα, τόσο στον αστικό ιστό όσο και στη περιφέρεια, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δύο δραστών της απόπειρας ληστείας που διέπραξαν σε βάρος υπαλλήλου βενζινάδικου στην πόλη του Βόλου, οι οποίοι κινούνταν επικίνδυνα με μοτοσικλέτα και εν συνεχεία μετά από ολιγόχρονη καταδίωξη, κατάφεραν και συνέλαβαν τον έναν εξ αυτών».

magnesianews.gr

Δείτε επίσης

Απίστευτη καταγγελία: Εργαζόμενοι με θετικό τεστ επέστρεψαν για εργασία στο Νοσοκομείο Βόλου

Πήγαν για μοτοκρός και χάθηκαν δύο νεαροί στον Βόλο

Σοκ στον Αλμυρό από τον θάνατο αντιδημάρχου σε χωράφι

Στην ίδια κατηγορία