Βόλος: Για πάνω από 12 ώρες εξαφανίστηκε 11χρονο κορίτσι!

Βόλος: Για πάνω από 12 ώρες εξαφανίστηκε 11χρονο κορίτσι!

Βρέθηκε σε ακατοίκητο σπίτι

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για 11χρονο κορίτσι στον Βόλο, όπου εξαφανίστηκε για πάνω από 12 ώρες.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr μια 34χρονη Βουλγάρα συνελήφθη χθες το μεσημέρι, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, διότι δεν ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνιση της κόρης της ηλικίας 11 χρονών.

Το ανήλικο κορίτσι ξέφυγε της προσοχής της μητέρας της χθες ανήμερα Πρωτοχρονιάς, στις 4 το απόγευμα και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η μητέρα της δεν ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές για ταναζήτηση του παιδιού της.

Το Α.Τ. Αλμυρού, ενημερώθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι και άμεσα με την συνδρομή του Π.Κ. Δρυμώνα έγιναν έρευνες στην περιοχή.
Ευτυχώς, το κοριτσάκι βρέθηκε λίγο αργότερα, μέσα σε αυλή ακατοίκητου σπιτιού καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε προληπτικά αρχικά στο Κ.Υ. Αλμυρού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ η μητέρα συνελήφθη και θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Σημειώνεται ότι το 11χρονο κορίτσι που εξαφανίστηκε για πάνω από 12 ώρες, δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε. Το ανήλικο κορίτσι συχνά εγκαταλείπει το σπίτι του και έχει και άλλες φορές εξαφανιστεί και το ψάχνουν οι αρχές.

Δείτε επίσης:

Έκλεψαν σκυλιά από επιχείρηση στη Λάρισα πρωτοχρονιάτικα!

Λάρισα: Συγκλονίζει τo τελευταίο μήνυμα της 19χρονης που σκοτώθηκε

Λάρισα: Έπεσε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του

Στην ίδια κατηγορία