Βολιώτισσα νόσησε ξανά από κορωνοϊό σε διάστημα 10 ημερών!

Βολιώτισσα νόσησε ξανά από κορωνοϊό σε διάστημα 10 ημερών!

Ερωτήματα εγείρονται για τον τρόπο μετάδοσης του ιού

Μία περίεργη υπόθεση έχουν να εξετάσουν οι γιατροί του Νοσοκομείου, καθώς προχθές εισήχθη σε κλινική μια Βολιώτισσα που νόσησε ξανά από κορωνοϊό σε διάστημα 10 ημερών!

Συγκεκριμένα, μία 73χρονη, είχε νοσήσει με κορωνοϊό, είχε νοσηλευτεί πάλι στο Νοσοκομείο, εξήλθε και επανανόσησε μετά από δέκα ημέρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το magnesianews.gr στο Νοσοκομείο και σε κλινική κορωνοϊού νοσηλεύονται και δύο υπερήλικα άτομα από το στενό συγγενικό της κύκλο. Τα ερωτηματικά που εγείρονται μετά από αυτό το περιστατικό είναι να μην αρνητικοποιήθηκε στον ιό η εν λόγω γυναίκα, παρά την παρέλευση πολλών ημερών ή να επανανόνησε μιας και διέμενε με άτομα που προβλήθηκαν από κορωνοϊό, καθώς ο οργανισμός της δεν παρήγαγε αντισώματα.

75 νεκρούς από κορωνοϊό μετρούν τα Τρίκαλα
Βολιώτισσα νόσησε ξανά από κορωνοϊό!

Πάντως και οι δύο περιπτώσεις βρίσκονται στο τραπέζι. Άλλωστε νοσηλευτής του Νοσοκομείου Βόλου νοσεί εδώ και δύο μήνες από κορωνοϊό και παρά το γεγονός ότι πλέον δεν έχει συμπτώματα, τα συνεχή και επαναλαμβανόμενα τεστ που κάνει, βγαίνουν θετικά. Την ίδια στιγμή, έρευνες έχουν δείξει πως ενώ οι περισσότεροι που έχουν νοσήσει αποκτούν μία ανοσία το λιγότερο τριών μηνών, υπάρχουν και οργανισμοί που δεν αναπτύσσουν αντισώματα.

Δείτε επίσης:

Νεκρός άνδρας βρέθηκε στη Λάρισα (φωτ.)

Μητέρα από τον Βόλο χάρισε ζωή για δεύτερη φορά στον γιο της

Φρίκη στον Βόλο: 30χρονος φέρεται να βίασε ανήλικη με νοητική υστέρηση

Αναβιώνει ένα αποτρόπαιο έγκλημα στον Βόλο

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία