Το ταξίδι τους Λάρισα-Αθήνα διήρκησε 11 ώρες!

H αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στην μέση του… πουθενά

Το γεγονός καταγγέλλει στο onlarissa.gr επιβάτης της αμαξοστοιχίας ο οποίος αναχώρησε με το δρομολόγιο των 10.40 το πρωί της Τρίτης από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας και ενώ το τρένο θα έφτανε στην Αθήνα περίπου στη 1 το μεσημέρι, αφίχθη τελικά στις 9.10 το βράδυ της ίδιας ημέρας στον προορισμό του.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες είχαν σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν πτώσεις δένδρων στις σιδηροδρομικές γραμμές με συνέπεια το τρένο να ακινητοποιηθεί σε δύο σημεία έχοντας μεγάλη καθυστέρηση. Το πρώτο περιστατικό έγινε λίγο πριν τον σταθμό της Οινόης και το δεύτερο μεταξύ Οινόης και Αγίου Στεφάνου.

Το σημείο όπου ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία στην δεύτερη περίπτωση ήταν εξαιρετικά δύσβατο με αποτέλεσμα και η Πυροσβεστική που ειδοποιήθηκε για να επέμβει απομακρύνοντας το δέντρο να αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες για να προσεγγίσει οπότε η καθυστέρηση ήταν μεγάλη. Λόγω του σημείου οι επιβάτες όπως επισημαίνει ο καταγγέλλων δεν είχαν σήμα στα κινητά τους οπότε στάθηκε αδύνατο να καλέσουν τους οικείους τους για να ενημερώσουν για την καθυστέρηση με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να ανησυχήσουν και να υπάρξει μεγάλη αναστάτωση.

Τελικά το τρένο έφτασε με τεράστια καθυστέρηση στον προορισμό του, αλλά η λαχτάρα για τους επιβάτες όσο και για τους δικούς τους ανθρώπους που ανησυχούσαν ήταν πολύ μεγάλη.

Απευθυνόμενος ο καταγγέλλων στους ιθύνοντες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζήτησε αποζημίωση για την όλη κατάσταση και η απάντηση ήταν ότι θα γίνει επιστροφή των χρημάτων του εισιτηρίου επιστροφής, μια απάντηση που δεν ήταν ικανοποιητική τόσο για τον ίδιο όσο και για άλλους συνεπιβάτες του.

Ο καταγγέλλων αναρωτιέται (ερώτημα που έθεσε και προς τους ιθύνοντες» της ΤΡΑΙΝΟΣΕ) γιατί δεν ακυρώθηκαν τα δρομολόγια, καθώς γνώριζαν τις άσχημες συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.

Ωστόσο, ο καταγγέλλων επισημαίνει την άψογη συμπεριφορά του ελεγκτή ο οποίος ήταν ευγενέστατος και πολύ εξυπηρετικός προς τους επιβάτες προσπαθώντας να τους διατηρήσει ήρεμους και ενημερώνοντάς τους διαρκώς για την κατάσταση.

Τα 6 πιο άδικα πρόστιμα από την αρχή της πανδημίας

Βόλος: Ξανά στο προσκήνιο ληστεία που οδήγησε στον θάνατο έναν 92χρονο

Λάρισα: “Μπούκαραν” σε κατάστημα και έκλεψαν κινητά αξίας χιλιάδων ευρώ

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία