Το δράμα μιας 38χρονης και της μητέρας της στην Αγριά Βόλου

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ-ΧΑΠΙΑ

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια χθες η κόρη..

Απίστευτο δράμα μιας 38χρονης και της μητέρας στην Αγριά Βόλου, οι οποίες κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες χαπιών, προσπαθώντας να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε χθες το πρωί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μια 38χρονη γυναίκα που φέρεται να κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών για να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η γυναίκα ζει με την ηλικίας 72 χρονών μητέρα της στην Αγριά φέρονται να μαλώνουν συχνά μεταξύ τους και τις τελευταίες δυο ημέρες απασχολούν το ΕΚΑΒ για μεταφορά τους στο Νοσοκομείο, τη στιγμή που η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει επιφορτιστεί με τη μεταφορά περιστατικών Covid και εξιτηρίων από τις κλινικές κορωνοϊού στα σπίτια τους και υπάρχει εδώ και καιρό μεγάλος φόρτος εργασίας.

Την Τρίτη κάλεσαν ασθενοφόρο επειδή η μητέρα φέρεται να είχε καταναλώσει χάπια, αλλά αρνήθηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Νέο επεισόδιο μεταξύ των δύο γυναικών, αναφέρουν οι πληροφορίες, σημειώθηκε χθες το πρωί, στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, αλλά δεν διαπιστώθηκε περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας.

Λίγο πριν τις 11 π.μ. η 38χρονη κάλεσε το ΕΚΑΒ λέγοντας ότι έχει καταναλώσει χάπια για να βάλει τέλος στη ζωή της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και θα εξεταστεί από ψυχίατρο.

Σοκ στη Νέα Ιωνία: 64χρονος έπεσε από ταράτσα

Υπενθυμίζεται πως ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Ιωνία Βόλου

Συγκεκριμένα, τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 64χρονος άνδρας στη Ν. Ιωνία, όταν πήδησε από την ταράτσα τριώροφου σπιτιού και τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο σήμερα το πρωί.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί, όταν ο 64χρονος εντοπίστηκε από τον αδελφό του που ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Το θύμα φέρεται να είχε πέσει νωρίς σήμερα το πρωί ή χθες το βράδυ από την ταράτσα, του σπιτιού που διέμενε, στην οδό Ελλησπόντου, από ύψος περίπου 10 μέτρων, στον ακάλυπτο.

Ο αδελφός του, ανησύχησε που δεν μπορούσε να τον βρει, πήγε στο σπίτι σήμερα το πρωί και τον βρήκε πεσμένο στον ακάλυπτο που δεν φαινόταν από τον δρόμο.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 64χρονος άνδρας ήταν ήδη νεκρός, ενώ η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Δείτε επίσης

«Μάχη» δίνει ο 25χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο στο Βόλο

Στην ίδια κατηγορία