Θλίψη στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα: Πέθανε δημοτικός σύμβουλος

Σκονδρας Δημητρης

Νοσηλεύονταν διασωληνωμένος στην Αθήνα

Την τελευταία του πνοή σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πρωτεύουσας, άφησε ο Δημήτρης Σκόνδρας, εντεταλμένος σύμβουλος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και πρώην αντιδήμαρχος.

Ο εκλιπών, είχε νοσήσει από κορονοϊό και είχε διασωληνωθεί. Η κατάστασή του παρουσίασε βελτίωση αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, χωρίς να έχει επαρκώς διευκρινιστεί αν το μοιραίο επήλθε από τον ιό ή από άλλα παθολογικά αίτια, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα.

Εντός της ημέρας αναμένεται ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα και δήλωση του δημάρχου Παναγιώτη Νάνου για το τραγικό συμβάν.

Σημειώνουμε ότι ο Δημήτρης Σκόνδρας ήταν κουνιάδος της βουλευτού Καρδίτσας της Ν.Δ. κ. Ασημίνας Σκόνδρα, καταγόταν από το Μοσχάτο και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών.

Ψήφισμα του Δ.Σ Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για τον εκλιπόντα Δημ. Σκόνδρα

Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Τρίτη 24/11 το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα με αφορμή το θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Σκόνδρα και προχώρησε στην έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου εκτάκτως για να εκφράσει την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου Σκόνδρα Δημητρίου.

Ενός ανθρώπου που υπηρέτησε για πολλά χρόνια και με συνέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις: Πρόεδρος Κοινότητας, Αντιδήμαρχος, και τελευταία εντεταλμένος Σύμβουλος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής αναγνώρισης της πολύχρονης προσφοράς του, στην αυτοδιοίκηση, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:

Α) Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος

Β) Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του

Γ) Να παραστούν ως εκπρόσωποι του Δήμου στην κηδεία του εκλιπόντος ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δ) Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα προς δημοσίευση στον ημερήσιο τύπο της Καρδίτσας και να δημοσιευθεί στον ιστότοπο του Δήμου.”

Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα: «Εργάστηκε με αφοσίωση για το Δήμο μας, δίνοντας λύσεις μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του. Αφήνει πίσω δυσαναπλήρωτο κενό»

Δ.Σ Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

karditsalive.net

Δείτε επίσης

Γεμάτες οι κλίνες COVID-19 και ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Στην ίδια κατηγορία