Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης στον Βόλο

Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης στον Βόλο

Είχε πάει με τον πατερά της για κτηνοτροφικές εργασίες

Συναγερμός σήμανε στον Βόλο για την εξαφάνιση 16χρονης , η οποία χθες το απόγευμα εξαφανίστηκε από την Ανάβρα αλλά τελικά βρέθηκε από βοσκό σε ορεινή περιοχή στο χωριό Σκοπιά, στα Φάρσαλα.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr η αστυνομία ενημερώθηκε από τον κτηνοτρόφο και οδηγεί την 16χριονη σε Κέντρο υγείας για να διαπιστωθεί η κατάσταση τη υγείς της καθως όλη νύχτα βρισκόταν στο βουνό. Για τον εντοπισμό της υπήρξε μγάλη κιητοποίηση δυνάμεων.

Η 16χρονη πήγε με τον πατέρα της χθες το απόγευμα στη θέση Λυκόραχη για να κτηνοτροφικές εργασίες. Ο πατέρας της έπρεπε σύμφωνα με πληροφορίες να συγκεντρώσει τα πρόβατα στο ποιμνιοστάσιο του και της ζήτησε να παραμείνει σε ένα συγκεκριμένο σημείο -σε κοντινή απόσταση από το ποιμνιοστάσιο- για να επιστρέψει να φύγουν, με το αυτοκίνητο. Όταν γύρισε, η κόρη του είχε εξαφανιστεί.

Ο πατέρας αναζήτησε μάταια την κόρη του αλλά κατάλαβε γρήγορα πως έπρεπε να ζητήσει βοήθεια και αμέσως σήμανε συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης στον Βόλο και άρχισε επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της.

Η περιοχή είναι δύσβατη και όταν οι πρώτες  έρευνες δεν απέδωσαν κλήθηκαν στις 8 το βράδυ δυνάμεις της ΕΜΑΚ, της ΟΠΚΕ και κλιμάκια από την Πυροσβεστική του Βόλου για να ενισχύσουν τις δυνάμεις του Αλμυρού που “χτένιζαν” την περιοχή. Μαζί με τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες όλο το χωριό μετέχει στις έρευνες.

Το κινητό της 16χρονης δεν έφινε  σήμα γιατί η περιοχή σε μεγάλο τμήμα της βρίσκεται εκτός δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Στις 11 το βράδυ ενίσχυσαν τις δυνάμεις και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, ενώ έχει ζητηθεί ενίσχυση και από κλιμάκια της Πυροσβεστικής από τη Λάρισα.

Δείτε επίσης:

«Θρίλερ» με πτώμα σε βαλίτσα

Εξαφάνιση 19χρονης από Κορωπί: Νέα στοιχεία – Αγωνία από τους συγγενείς της

Στην ίδια κατηγορία