Σοκάρει ο αριθμός των ασθενών που κατέληξαν από κορωνοϊό στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας από την έναρξη της πανδημίας

Με τους νεκρούς από την πανδημία να φτάνουν τους 16.706…

Με τους νεκρούς από την πανδημία να φτάνουν τους 16.706 σε ολόκληρη τη χώρα, η μαύρη λίστα των θυμάτων μεγαλώνει συνεχώς, από τον Φεβρουάριο του 2020 έως σήμερα. Σε όλη την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας έχουν πεθάνει 2.070 ασθενείς από COVID 19.

Στη Λάρισα, στα δύο νοσοκομεία Γενικό και Πανεπιστημιακό, έχουν καταλήξει ως στιγμής και από την αρχή της πανδημίας 700 ασθενείς σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ενώ ένα ολόκληρο “χωριό” χάθηκε στη Μαγνησία από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τα τελευταία αποκαλυπτικά στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η λοίμωξη COVID 19 ευθύνεται για 437 θανάτους που σημειώθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου τον τελευταίο ενάμισι χρόνο! Ειδικά το τελευταίο διάστημα, στην απόλυτη πλειοψηφία τους, οι πολίτες που πεθαίνουν, καταλήγουν διότι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, και ο οργανισμός τους δε μπορεί να αντέξει τις επιπλοκές. Περισσότεροι από 20 Βολιώτες έχουν φύγει από τη ζωή, νοσηλευόμενοι σε άλλα νοσοκομεία ή στα σπίτια τους. Στα Τρίκαλα έχουν καταλήξει 233 συνάνθρωποί μας.

onlarissa.gr

Στην ίδια κατηγορία