Σοκ στο Βόλο: Βρέθηκε απαγχονισμένος επιχειρηματίας της πόλης

Ξεψύχησε έξω από την πόρτα του σπιτιού του στον Βόλο

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε καφετέρια

Ένας 62χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στην καφετέρια που διατηρούσε στο “Κολωνάκι” στο Βόλο. Με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα ο επιχειρηματίας δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα ή άλλα θέματα που μπορεί να τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr η αστυνομία που έφθασε στο σημείο ελέγχει κάθε περίπτωση προκειμένου να αποκλειστεί η εγκληματική πράξη.

Η είδηση ότι ο επιχειρηματίας βρέθηκε απαγχονισμένος προκάλεσε σοκ στον Βόλο καθώς ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος.

Σοκ στον Τύρναβο: Πέθανε από κορωνοϊό επιχειρηματίας

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Τύρναβο από την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Θεόδωρου Πέρπερας, ο οποίος σε ηλικία 68 ετών έχασε την πολυήμερη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, προσβεβλημένος από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr ο εκλιπών που το τελευταίο διάστημα νοσηλεύονταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας κουφωμάτων αλουμινίου “Alpert” στον Τύρναβο.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Σμάρω, τρεις κόρες και εγγόνια.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, στο κοιμητήριο του Τυρνάβου.

Μετά από πολύ καιρό μόλις 28 τα νέα κρούσματα στη Λάρισα

Στο μεταξύ, χθες δηλώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 693 επιπλέον κρούσματα και στη Λάρισα για πρώτη φορά μετά από καιρό τα κρούσματα είναι μόλις 28, ενώ στη Μαγνησία 15.

Αναλυτικότερα:

• 28 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας

• 15 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας

• 4 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων

• 21 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Όμως, δύο νέοι θάνατοι συμπολιτών, που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Βόλου, προσβεβλημένοι από κορωνοϊό καταγράφηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ειδικότερα, μέσα στο Σαββατοκύριακο έφυγαν από τη ζωή δύο ηλικιωμένες γυναίκες, αυξάνοντας τους νεκρούς του δεύτερου κύματος της πανδημίας στη Μαγνησία στους 86.

Στο μεταξύ, στο Νοσοκομείο Βόλου μέχρι και χθες νοσηλεύονταν 57 ασθενείς σε κλινικές κορωνοϊού, οκτώ άτομα βρίσκονταν στη ΜΕΘ και πέντε στους ισάριθμους θαλάμους αρνητικής πίεσης.

Στην ίδια κατηγορία