Πέθανε στο τιμόνι 37χρονος οδηγός φορτηγού μπροστά στον 11χρονο γιό του!

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το βράδυ ενώ οδηγούσε…

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το βράδυ ενώ οδηγούσε νταλίκα, ένας 37χρονος οδηγός, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του. Ο άτυχος άνδρας πιθανόν έπαθε έμφραγμα, έκανε δεξιά το αυτοκίνητο και άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια του 11χρονου γιού του που τον συνόδευε στη Θεσσαλονίκη και όπως ήταν φυσικό σοκαρίστηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 8.45 το βράδυ στη χιλιομετρική θέση (χ/θ) 274,500 του Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, Δ.Χ. ελκυστήρας που έλκυε επικαθήμενο, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε στο διαχωριστικό στηθαίο εισόδου των δύο κλάδων του Ανισόπεδου Κόμβου Σούρπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα ,ε την καρδιά του, λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και ξεκίνησε να πάει το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας αγροτικά προϊόντα.
Καθ’ οδόν όμως, πιθανόν έπαθε έμφραγμα, έπιασε τη δεξιά πλευρά του δρόμου και με μικρή ταχύτητα έπεσε στο στηθαίο στην εθνική οδό.

Από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

Στην ίδια κατηγορία