Πέθανε μέσα στο σπίτι της 42χρονη με κορωνοϊό-Νοσούσε για μέρες, στο νοσοκομείο δεν πήγε ποτέ

Συγκλονισμένη παραμένει η Λάρισα από τον θάνατο 42χρονης. Νοσούσε για…

Συγκλονισμένη παραμένει η Λάρισα από τον θάνατο 42χρονης. Νοσούσε για μέρες με κορωνοϊό όμως στο νοσοκομείο δεν πήγε ποτέ. Κατέληξε μέσα στο σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Το θέμα είναι ότι αυτό που του είπα: ‘Βρε Πέτρο γιατί δεν πήρες, εντάξει, δεν κάνατε το εμβόλιο. Γιατί δεν πήρατε το ασθενοφόρο;’ Και μου απαντάει ότι είχε τελειώσει ας πούμε το Covid και ότι υποτροπίασε. Ένας άνθρωπος πιστεύω που δεν το πιστεύει και είναι ανεμβολίαστος δε θα το αντιμετωπίσει και σοβαρά», λέει γειτόνισσα του θύματος.

Αφήνει πίσω της σύζυγο και δυο παιδιά αλλά και δεκάδες φίλους που αδυνατούν να πιστέψουν πως «φεύγουν» άνθρωποι από κορωνοϊό όταν τους δίνεται η δυνατότητα εμβολιασμού.

«Εγώ προσωπικά σοκαρίστηκα, με την έννοια είναι φρίκη το 2021 σε μία πόλη σαν τη Λάρισα που έχει δύο νοσοκομεία, ένα ιδιωτικό που έχει πρόσβαση να πας όπου θέλεις, να παίρνουν νεκρή μία κοπέλα στο σεντόνι με σπάγκο και να την κατεβάζουν με τα πόδια. Και η κοπέλα που είναι στον πρώτο άνοιξε την πόρτα και της είπαν αυτοί ‘κλείσε, κλείσε γρήγορα’. Δεν είναι καθόλου ωραίο ψυχολογικά για όλους εμάς να παίρνουν από την πολυκατοικία νεκρούς ανθρώπους. Μου θύμισε λίγο όταν πρωτοβγήκε ο Covid στην Κίνα που σφράγιζαν τις πολυκατοικίες και τους έβγαζαν όλους νεκρούς. Εντάξει δε νοείται το 2021 να ζούμε τέτοιες καταστάσεις», συμπληρώνει η γειτόνισσα.

magnesianews.gr

Στην ίδια κατηγορία