Λάρισα: Πατέρας ζωγράφισε τα παιδιά του για το τραπέζι των Χριστουγέννων

Λάρισα: Πατέρας ζωγράφισε τα παιδιά του σε ακουαρέλα για το τραπέζι των Χριστουγέννων-πηγή newside.gr

Συγκίνηση έχει προκαλέσει ο κύριος Δημήτρης από την Λάρισα

Ένας πατέρας στην Λάρισα ζωγράφισε τα παιδιά του σε ακουαρέλα για το τραπέζι των Χριστουγέννων, αφού δεν μπορούσε να έχει κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα λόγο των περιοριστικών μέτρων που έχει θέσει η κυβέρνηση λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.

Ο κύριος Δημήτρης Κλέτσας που κατάγεται από τη Λάρισα είναι ερασιτέχνης ζωγράφος ο οποίος θέλησε να κάνει μία έκπληξη στην γυναίκα του Τασούλα, η οποία νόμιζε ότι φέτος θα είναι οι δύο τους στο τραπέζι άλλα ο σύζυγός της την εξέπληξε θετικά αφού ήταν λες και είχαν μαζί τους τα αγαπημένα τους παιδιά.

Τι είπε ο πατέρας που ζωγράφισε τα παιδιά του σε ακουαρέλα

Όπως αναφέρει ο ίδιος την απόφαση αυτή την πήρε την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες για να ετοιμαστούν τα πορτρέτα των «επίσημων» καλεσμένων του:

«Το μεσημέρι των Χριστουγέννων ήταν όλα έτοιμα. Η γυναίκα μου ενθουσιάστηκε, ενώ στην επικοινωνία που είχαμε με το παιδιά μας το χάρηκαν πάρα πολύ. Ως ερασιτέχνης ζωγράφος είχα να κάνω πορτρέτο τουλάχιστον 50 χρόνια, αλλά εντάξει για τον χρόνο που είχα μπροστά μου πιστεύω πως καλά τα κατάφερα. Ήξερα εδώ και μέρες πως εξαιτίας του ιού δεν θα καταφέρει κανένας να μας επισκεφτεί κι έτσι σκέφτηκα ένα δικό μου τρόπο για να τους έχουμε κοντά».

Κατάφερε να πραγματοποιήσει το έργο του, με την βοήθεια των φωτογραφιών που υπήρχαν στο σπίτι από τα αγαπημένα του πρόσωπα, που τον βοήθησαν ώστε να αποτυπώσει με το κάρβουνο καλύτερα τα χαρακτηριστικά τους στην ακουαρέλα.

Το βασικό υλικό για να πραγματοποιήσει τα έργα του αυτά ήταν το κάρβουνο, άλλα για να έχει ένα κάλο αποτέλεσμα και να είναι ευχαριστημένος χρησιμοποίησε και άλλα υλικά.

Συγκεκριμένα ο κύριος Δημήτρης ανέφερε ότι « Όταν τα παιδιά μου είδαν τι είχα κάνει πραγματικά ενθουσιάστηκαν. Ο γιος μου μάλιστα θέλησε τις φωτογραφίες να τις μοιραστεί με τους φίλους του στο facebook και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα».

Πηγή: new side.gr

Δείτε επίσης:

Δωράκια για τους αγαπημένους σας από τα μαγαζιά των Τρικάλων

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες από όλο τον κόσμο

Οικογενειακά Χριστούγεννα: Γιατί είναι τόσο σημαντική γιορτή;

Χριστούγεννα: Η γιορτή των αισθήσεων

Στην ίδια κατηγορία