Ο Φαρσαλινός κτηνοτρόφος που αναλαμβάνει ρόλο κλειδί στην «Φάρμα»

Ο Φαρσαλινός κτηνοτρόφος που αναλαμβάνει ρόλο κλειδί στην «Φάρμα»

Χαμός με τον Φαρσαλινό σέξι κτηνοτρόφο

Ο Φαρσαλινός κτηνοτρόφος έχει αποκτήσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα τα τελευταία τρία χρόνια εξαιτίας του πασίγνωστου πλέον Ημερολογίου των σέξι αγροτών από την Σκοπιά Φαρσάλων που έγινε viral ειδικά την δεύτερη χρονιά που εκδόθηκε. Μάλιστα φέτος η τρίτη έκδοση ήταν πιο εξελιγμένη καθώς προστέθηκαν και γυναίκες αγρότισσες που το «έντυσαν» ακόμη καλύτερα και εμπλουτίστηκε το περιεχόμενο.

Η ιδιοφυής ιδέα άνηκε εξαρχής στον 33χρονο Ηλία Τσούτσο ο οποίος είναι ένας εξαιρετικά έξυπνος και δραστήριος νέος άνθρωπος που προσπαθεί να διαφημίσει τον τόπο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι είναι πρόεδρος τόσο στον Πολιτιστικό σύλλογο του χωριού, αλλά και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου, ενώ στις τελευταίες εκλογές αναδείχτηκε πρώτος σε ψήφους με αποτέλεσμα να αναλάβει και τον προεδρικό θώκο της τοπικής κοινότητας.

Συνέντευξη στην Αθανασία Παύλου

Έγινε περιζήτητος καλεσμένος στις εκπομπές life style των αθηναϊκών καναλιών με αποτέλεσμα όταν ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του το ριάλιτι «Φάρμα» να είναι ο πρώτος που σκέφτηκε για την θέση του επιστάτη στο παιχνίδι

Η παραγωγή προσέγγισε τον Ηλία και ο ίδιος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι, αν και ακόμη δεν έδωσε το τελικό «ΟΚ», παρότι ο ΑΝΤ1 τον πιστεύει και τον διεκδικεί μετά μανίας για τον εν λόγω ρόλο.

Το ριάλιτι θα γυριστεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Κιούρκα, με τον Ηλία να αναλαμβάνει έναν ρόλο – κλειδί, αυτή του επιστάτη, αν τελικά ενδώσει στην πρόταση του καναλιού.

Ο ίδιος ενώ το θέλει πολύ, ακόμη δεν έχει δώσει το «πράσινο φως» και εξηγεί στο onlarissa.gr, το γιατί:

«Συζητάω για να είμαι ο επιστάτης της «Φάρμας» δεν έχω κλείσει ακόμη. Είμαστε σε συζητήσεις. Η παραγωγή θέλει πολύ να είμαι, όμως εξαρτάται από εμένα, διότι δεν έχω πολύ χρόνο και δεν ξέρω αν τα καταφέρω. Έχω μόνος μου την κτηνοτροφική μονάδα μαζί με την οικογένειά μου και είναι εξαιρετικά δύσκολο να λείψω από την δουλειά μου για τέσσερις περίπου μήνες που θα διαρκέσει το παιχνίδι.

Είχαμε συζητήσει στην αρχή ότι θα με χρειαζόντουσαν δύο ημέρες την εβδομάδα, αλλά εν τέλει μου είπαν ότι με χρειάζονται για περισσότερες ημέρες και κάπου εκεί κολλάει η κατάσταση διότι δεν διαθέτω τόσο χρόνο. Θα πρέπει να πηγαινοέρχομαι Αθήνα – Σκοπιά ή να μένω στην πρωτεύουσα για πολλές ημέρες την εβδομάδα και αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Οι συζητήσεις είναι βέβαια προχωρημένες, αλλά το παλεύουμε να βρούμε την χρυσή τομή, σε περίπου δεκαπέντε ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, καθώς το παιχνίδι θα ξεκινήσει τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου, θα εξαρτηθεί και από τις καιρικές συνθήκες.

Πως έγινε η προσέγγιση από την παραγωγή;

Με είδαν στο ημερολόγιο που κάνουμε για την Σκοπιά και έτσι με εντόπισαν και με πήραν τηλέφωνο όπου μου πρότειναν την δουλειά.

Ποιος θα είναι ρόλος σου εκεί;

Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα ακόμη, όμως ξέρω ότι ο ρόλος μου θα είναι να συμβουλεύω τους παίκτες στις υποχρεώσεις που θα έχουν εντός της Φάρμας και να τους αξιολογώ.

Σε φοβίζει το γεγονός ότι θα πάρεις μεγάλη δημοσιότητα αν τυχόν αναλάβεις αυτόν τον ρόλο;

Βασικά ήδη έχω κάποια δημοσιότητα λόγω του ημερολογίου. Αλλά σαφώς η τηλεόραση δίνει πολύ μεγάλη δημοσιότητα, νομίζω όμως ότι θα το έκανα πολύ εύκολα. Σίγουρα όταν μπαίνεις σε ένα ριάλιτι υπάρχει μεγάλη έκθεση, αλλά είναι στο χέρι του καθενός το πώς θα διαχειριστεί την εκάστοτε κατάσταση. Άλλωστε εγώ το μόνο που θα κάνω είναι αυτό που έχει σχέση με την δουλειά μου, θα κάνω κάτι που γνωρίζω καλά, απλά θα το κάνω για ένα τηλεοπτικό παιχνίδι.

Παρακολουθείς ριάλιτι παιχνίδια γενικότερα, είχες σκεφτεί να λάβεις μέρος σε κάποιο;

Κάποια ριάλιτι που έχουν κάτι να μου πουν τα παρακολουθώ, όπως το Survivor για παράδειγμα, δεν παρακολουθώ παιχνίδια τύπου Big Brother.  Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να λάβω μέρος σε κάποιο από αυτά.

Την παλιά Φάρμα πριν περίπου μια εικοσαετία την είχες παρακολουθήσει;

Ήμουν πολύ μικρός οπότε δεν το θυμάμαι πολύ καλά και δεν έχω εικόνα, πολύ λίγα πράγματα θυμάμαι.

Θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει και στην δουλειά σου η συμμετοχή στην «Φάρμα»;

Η τηλεόραση έχει πολύ μεγάλη δύναμη οπότε μπορεί να με βοηθήσει με την γενικότερη έννοια.

Θα σε ενδιέφερε γενικότερα να ασχοληθείς με την τηλεόραση αν σου γινότανε κάποια πρόταση, μετά την «Φάρμα», αν τελικά συμμετάσχεις;

Ξέρω καλά τι μου γίνεται. Επειδή αυτή την αναγνωρισιμότητα την έχω και με τα ημερολόγια εδώ και τρία χρόνια, καθώς με παίρνουν συνέχεια από τα κανάλια για να εμφανιστώ σε διάφορες εκπομπές, γνωρίζω ότι όλο αυτό είναι κάτι παροδικό. Πατάω γερά στα πόδια μου θεωρώ και δεν έχω τέτοιες βλέψεις. Μπορεί να γίνει ένας ντόρος, να γίνει κάποια πρόταση και μετά να ξεφουσκώσει όλο αυτό. Ξέρω πως έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Ωστόσο αν μου γίνει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, είμαι ανοιχτός να την σκεφτώ χωρίς να είμαι διατεθειμένος να αφήσω την εργασία μου. Αν μπορώ να τα συνδυάσω και ήταν κάτι που μου ταιριάζει, θα έλεγα, ναι. Ξέρω ότι αυτό θα κρατήσει πολύ λίγο αν συμβεί και δεν θα ρίσκαρα να αφήσω την δουλειά μου. Ξέρουμε όλοι ότι η τηλεόραση έχει αρκετά καλά χρήματα, αυτά θα τα αξιοποιούσα μόνο για να επεκτείνω την επιχείρηση μου.

Έχουν αυξηθεί οι κατακτήσεις σου με όλη αυτή την επιτυχία που είχε το ημερολόγιο με τους αγρότες;

Ναι, είναι η αλήθεια. Ο …χαμός γίνεται με το instagram. Για παράδειγμα να σου πω ότι όταν με έπαιξε ο Μουτσινάς, εκείνη την στιγμή έπεσαν βροχή τα follow. Είναι η δύναμη της τηλεόρασης που λέγαμε προηγουμένως.

Πως είναι η ζωή στη Σκοπιά για έναν νέο άνθρωπο όπως εσύ;

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε απομακρυσμένοι αρκετά, καθώς η Σκοπιά είναι ένα ορεινό χωριό, το τελευταίο του νομού Λάρισας. Για να δώσω την εικόνα, η Λαμία είναι πιο κοντά σε εμάς απ’ ότι η Λάρισα. Όμως έχω πολλές ασχολίες. Είμαι πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου εδώ, επίσης πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, αλλά και της κοινότητας μετά τις τελευταίες εκλογές. Οπότε δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο εξάλλου και η δουλειά μου είναι εξαιρετικά απαιτητική. Για να καταλάβεις μόνο το άρμεγμα των ζώων χρειάζεται να το κάνουμε τρεις φορές την ημέρα, είναι το τάισμα, το κούρεμα κ.α. Δεν είναι καθόλου εύκολη η δουλειά μας. Βρίσκουμε ελάχιστο χρόνο για διασκέδαση, αλλά όταν το κάνουμε βγαίνουμε και στη Λαμία και στη Λάρισα με τα υπόλοιπα παιδιά του χωριού μας.

Το ημερολόγιο πως πήγε, φέτος στην τρίτη του έκδοση, καθώς το εξελίξατε προσθέτοντας και τις νεαρές αγρότισσες του χωριού…

Πάει πολύ καλά φέτος και έχω ακούσει μόνο θετικά σχόλια. Το ίδιο και για το ενδεχόμενο να μπω στην «Φάρμα» ως επιστάτης. Η αλήθεια είναι ότι το όνομά μου παίζει σε διάφορες εκπομπές, όπως για παράδειγμα στο «Καλό Μεσημεράκι» την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όπου παρότι πρόκειται για μια σατυρική εκπομπή, έχει πει πολύ θετικά πράγματα και αυτό όπως καταλαβαίνουμε είναι μια πολύ καλή διαφήμιση για μένα. Αν λοιπόν μπω στην «Φάρμα» φαντάζομαι πως θα με …φιλοξενεί μέσω των σχολιασμών του πολύ συχνότερα. Αλλά είναι κάτι που μόνο ως θετικό το βλέπω…

Δείτε επίσης

Οι αγρότες από τη Σκοπιά Φαρσάλων επιστρέφουν με…

Στην ίδια κατηγορία