Νεκρός για 12 ημέρες μέσα στο σπίτι του 47χρονος στο Βόλο

Ξεψύχησε έξω από την πόρτα του σπιτιού του στον Βόλο

Το δράμα πίσω από τα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας – Την αποξένωση και την απομόνωση

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στο Βόλο, όπου νεκρός για 12 ημέρες είχε μέσα στο σπίτι του 47χρονος

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr δραματική εξέλιξη στο γεγονός του θανάτου του 47χρονου στην συνοικία Χρυσοχοίδη Βόλου, καθώς, όπως έγινε γνωστό χθες, μετά την νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στην σορό του, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, ο άνδρας είχε χάσει την ζωή του 10-12 ημέρες πριν την ανεύρεσή του και όχι μία, όπως είχε δημοσιοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιανουαρίου.

Χθες ο άτυχος 47χρονος, το γελαστό παιδί, όπως τον έλεγαν, όσοι τον γνώριζαν, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ζούσε μόνος του, κηδεύτηκε από τον ιερό ναό του Αγ. Γεωργίου Ιωλκού, παρουσία φίλων και συγγενών του.

Η γνωστοποίηση πως ο 47χρονος στο Βόλο ήταν νεκρός για 12 ημέρες μέσα στο σπίτι του και δεν τον είχε αναζητήσει κανένας, φέρνει πάλι στην επικαιρότητα ένα από τα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας, αυτό της αποξένωσης και της απομόνωσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες αξιόπιστες πηγές, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ φέρεται να ενημέρωσαν για τη μη ένδειξη σημείων ζωής από τον 47χρονο, γείτονές του στην περιοχή του Χρυσοχοίδη, ενώ ο θάνατός του αποδόθηκε σε ανακοπή καρδιάς. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να μην είχε δώσει σημεία ζωής από την παραμονή των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα στις 31 Δεκεμβρίου, όταν τον είχε επισκεφθεί ο ταχυδρόμος, για να του επιδώσει την επιταγή του προνοιακού επιδόματος που λάμβανε, δεν την είχε παραλάβει.

Όλα αυτά οδήγησαν γείτονες, να επικοινωνήσουν με συγγενείς του στον Βόλο, καθώς οι γονείς του έχουν φύγει από την ζωή, ενώ η αδερφή του ζει στην Γερμανία και στις 7 Ιανουαρίου με την επέμβαση της Αστυνομίας, να βρεθεί νεκρός στο σπίτι, όπου διέμενε και το οποίο του είχε παραχωρήσει η μητέρα του. Είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα τόσο προς το σταθερό, όσο και προς το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 47χρονος ήταν ΑμεΑ σε ποσοστό 75%, ενώ λάμβανε ΚΕΑ και βοήθεια από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Δείτε επίσης:

Βόλος: Mόνος στη ζωή, μόνος και στο θάνατο 47χρονος

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του 47χρονος στο Βόλο

Στην ίδια κατηγορία