Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας Λάρισας – Έτσι ξεσκέπασαν το μεγάλο κύκλωμα που καλλιεργούσε «δάσος» με χασισόδεντρα με κέρδος 10 εκατ. ευρώ (φωτο – βίντεο)

Τεράστια επιτυχία της αστυνομίας στη Λάρισα η οποία ξεσκέπασε ένα…

Τεράστια επιτυχία της αστυνομίας στη Λάρισα η οποία ξεσκέπασε ένα μεγάλο κύκλωμα που καλλιεργούσε πάνω 2.193 χασισόδεντρα σε έκταση επτά στρεμμάτων σε εξαιρετικά δύσβατη ορεινή περιοχή του Δήμου Αγιάς και ειδικότερα ανάμεσα σε Ρακοπόταμο και Σκλήθρο.

Η επιχείρηση είχε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό δυσκολίας λόγω του δύσβατου της περιοχής. Οι αστυνομικοί εργάζονταν αρκετό καιρό πάνω στην υπόθεση ύστερα από πληροφορίες που αξιοποιήθηκαν και μετά από προανάκριση.

Η σπείρα καλλιεργούσε χιλιάδες χσισόδεντρα έχοντας στήσει μια ολόκληρη… βιομηχανία στα εδάφη του νομού Λάρισας και παρήγαγε τεράστιες ποσότητες χασίς τις οποίες μετέπειτα πωλούσε βγάζοντας κέρδος που υπολογίζεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε από αξιωματικούς της Αστυνομίας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας. Στα ευρήματα και 22 κιλά κάνναβης, όπως και χρηματικό ποσό.

Οι δράστες ζούσαν σε παραπήγματα στην εν λόγω τοποθεσία εργαζόμενοι πάνω στην καλλιέργεια της τεράστιας έκτασης με την χασισοφυτεία.

Συνελήφθη 30χρονος που είναι ο εγκέφαλος της σπείρας, αλλά υπάρχουν και ακόμη 4 άτομα με τα 3 εξ αυτών να έχουν ταυτοποιηθεί και να αναζητούνται.

Δείτε σε βίντεο αναλυτικά στις δηλώσεις των κ.κ. Αστέριου Ματζιώκα (Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας), Πέτρου Παπαδημητρίου (Εκπρόσωπος Τύπου Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας) και Αγάπιου Χαρακόπουλου (Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας), τον τρόπο που δρούσε η συμμορία:

Δείτε τα βίντεο:

ΑΘ.Π. onlarissa.gr

Στην ίδια κατηγορία