Μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς έφτιαξαν κάρτες, τις πούλησαν και συγκέντρωσαν 360 ευρώ για το Γηροκομείο

Σε μια πραγματική πράξη αγάπης προχώρησαν οι μαθητές του 1ου…

Σε μια πραγματική πράξη αγάπης προχώρησαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς, οι οποίοι φιλοτέχνησαν κάρτες, τις πούλησαν και συγκέντρωσαν 360 ευρώ, τα οποία προσέφεραν στο Γηροκομείο Βόλου.

Στις 6 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Γηροκομείο Βόλου» κ. Παύλος Πάνος και η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Γηροκομείο Βόλου», κ. Σοφία Βαρλάμη,  υποδέχθηκαν, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, τη διευθύντρια του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Αγριάς κ. Ζωή Γεροστάθη και την υποδιευθύντρια κ. Χριστίνα Σαρρή. Οι εκπαιδευτικοί προσέφεραν, το ποσό των 210,00 ευρώ από την πώληση επετειακών ημερολογίων, έτους 2022, που εξέδωσε το φιλανθρωπικό σωματείο και την οποία ανέλαβε το σχολείο για την ενίσχυση του ιδρύματος, καθώς και το ποσό των 360,00 ευρώ από την πώληση των καρτών που φιλοτέχνησαν οι μαθητές του σχολείου, στα πλαίσια των δράσεων στήριξης του ιδρύματος με την καθιέρωση, με πρωτοβουλία της διευθύντριας, του 2021, ως χρονιάς αφιερωμένης στο Γηροκομείο Βόλου.

Την υποδοχή διάνθισαν με τραγούδια και κάλαντα, με τη συνοδεία της φυσαρμόνικας του κ. Λευτέρη, οι τρόφιμοι του ιδρύματος στην όμορφη αυλή του. Το ποσό των 360,00 ευρώ θα διατεθεί για τη διοργάνωση δύο κυριακάτικων γευμάτων των ηλικιωμένων. Το Γηροκομείο Βόλου ευχαριστεί το Δημοτικό Σχολείο, τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που , με αυτές τις δράσεις τους, συμβάλουν στη ενίσχυση των παροχών στους ηλικιωμένους του ιδρύματος.

magnesianews.gr

Στην ίδια κατηγορία