Λάρισα: Θλίψη για την απώλεια της νεογνολόγου Κατερίνας Γαϊτανά – «Έφυγε» τα ξημερώματα

Θλίψη στη Λάρισα, αλλά και σε όλη την ιατρική κοινότητα…

Θλίψη στη Λάρισα, αλλά και σε όλη την ιατρική κοινότητα έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της νεογνολόγου Κατερίνας Γαϊτανά, που «έφυγε» σήμερα τα ξημερώματα, μετά από μάχη που έδινε για τη ζωή της, το τελευταίο διάστημα. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Κυριακή 29-8-2021 στις 6 ώρα μμ. στο Νέο Κοιμητήριο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, «ανείπωτη θλίψη σε όλη την ιατρική κοινότητα και ιδιαίτερα στους παιδιάτρους και νεογνολόγους, αλλά και στους συμπολίτες της ευρύτερης περιοχής μας προκάλεσε ο θάνατος της συναδέλφου Κατερίνας Γαϊτανά, νεογνολόγου, Διευθύντρια της ΜΕΝΝ του Π.Γ.Ν.Λ. , που έφυγε σήμερα τα ξημερώματα, μετά από άνιση μάχη που έδινε τον τελευταίο καιρό για τη ζωή της.

Βασικό στέλεχος της νεογνολογίας, με υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης, ιδιαίτερη αγαπητή και συνεργάσιμη με όλους τους συναδέλφους, φρόντιζε καθημερινά τα πρόωρα νεογνά, αλλά και εκείνα με ιδιαίτερα προβλήματα στην Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Η μεγάλη προσφορά της έχει ήδη καταγραφεί και αναγνωριστεί απ’ όλους. Η συμβολή της στην εκπαίδευση νέων συναδέλφων ήταν κορυφαία. Το έργο της, ως υπεύθυνη λειτουργός υγείας, θα αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση σε όλους τους νεότερους.

Καλό ταξίδι συναδέλφισσα Κατερίνα! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της!»

Onlarissa.gr

Στην ίδια κατηγορία