Λάρισα: Μετά τον πατέρα, με χειροπέδες και η μάνα για ενδοοικογενειακή βία στις κόρες τους – Οδηγούνται στον εισαγγελέα

Το εν λόγω οικογενειακό δράμα στη Λάρισα είχε ένα ακόμη…

Το εν λόγω οικογενειακό δράμα στη Λάρισα είχε ένα ακόμη «επεισόδιο» χθες το βράδυ με νέα σύλληψη. Η αναφορά γίνεται στην οικογενειακή αντιπαράθεση μεταξύ δύο γονέων – εκπαιδευτικών και των παιδιών τους, η οποία έφθασε την περασμένη εβδομάδα μέχρι και τις δικαστικές αίθουσες, μετά από μήνυση που είχαν καταθέσει οι δύο κόρες κατά της μητέρας τους για παράνομη κατακράτηση, επειδή η τελευταία τις κλείδωσε στην αποθήκη της ταράτσας για να τις “συνετίσει”.

Υπενθυμίζεται πως χθες το μεσημέρι της Δευτέρας, προσήχθη ο 53χρονος πατέρας τους καθώς φέρεται να καταγγέλθηκε πως χειροδίκησε σε βάρος της 24χρονης κόρης του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο πατέρας που οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα είχε υπερασπιστεί τη σύζυγό του, αποδίδοντας επιθετική συμπεριφορά στις κόρες του.

Η νεότερη εξέλιξη είναι ότι χθες το βράδυ της Δευτέρας συνελήφθη και η μητέρα των κοριτσιών για εξύβριση. Μάλιστα να σημειωθεί ότι από το δικαστήριο η μητέρα των κοριτσιών είχε καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, ενώ αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως και οι δύο γονείς είναι εκπαιδευτικοί.

Αμφότεροι οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα.

onlarissa.gr

Στην ίδια κατηγορία