Λάρισα: Κόρες κατήγγειλαν τη μάνα τους στην αστυνομία γιατί τις κλείδωσε στην ταράτσα!

Ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας βρέθηκε κατηγορούμενη χθες το…

Ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας βρέθηκε κατηγορούμενη χθες το μεσημέρι μία 53χρονη μητέρα, αφού μια -μάλλον συνηθισμένη- φραστική αντιπαράθεση με τις κόρες της 18 και 24 ετών -από τις καθημερινές άλλωστε μεταξύ γονέων και παιδιών-, που θα μπορούσε ενδεχομένως να επιλυθεί σε ενδοοικογενειακό επίπεδο, τελικά προσέλαβε άλλες διαστάσεις.

Έτσι, η απόφαση, μάλλον της στιγμής, που έλαβε η μητέρα να κλειδώσει έστω και για λίγο τις δύο κόρες της στην αποθήκη της ταράτσας, προς… συμμόρφωση επειδή της αντιμίλησαν ή επειδή δεν υπάκουσαν στην παραίνεσή της, είχε ως αποτέλεσμα τα δύο κορίτσια να καταγγείλουν τη μητέρα τους στην αστυνομία και, δηλώνοντας ότι επιθυμούν την ποινική της δίωξη, η 53χρονη συνελήφθη τελικά και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Στη μάνα απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης κατακράτησης διατάχθηκε από την Εισαγγελεία και η διερεύνηση πράξεων ενδοοικογενειακής βίας. Η μάνα θα κληθεί για εξηγήσεις τις επόμενες ημέρες, αφού χθες ζήτησε και πήρε αναβολή, ενώ αφέθηκε ελεύθερη.

Εφημερίδα Ελευθερία / Βαγγέλης Κακάρας

Στην ίδια κατηγορία