Λάρισα: Κοπέλα «χτυπήθηκε» από ρεύμα στις γραμμές του τρένου

Λάρισα: Κοπέλα «χτυπήθηκε» από ρεύμα στις γραμμές του τρένου

Μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Σοβαρό ατύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στη Λάρισα στην περιοχή του Μεζούρλου, όπου κοπέλα «χτυπήθηκε» από ρεύμα στις γραμμές του τρένου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το onlarissa.gr υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μία κοπέλα ηλικίας περίπου 18 ετών, την ώρα που βρίσκονταν εντός του χώρου των γραμμών στην περιοχή του ΟΣΕ στο Μεζούρλο, «κεραυνοβολήθηκε» πιθανότατα από το ρεύμα που τροφοδοτεί τους συρμούς. Μαζί της ήταν κι ένας νεαρός ο οποίος ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

larisa__1_
larisa__2_

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας καθώς και αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μαρτυρίες, νωρίτερα και πριν η κοπέλα στη Λάρισα «χτυπηθεί» από ρεύμα στις γραμμές του τρένου είχε ακουστεί μία δυνατή έκρηξη.

larisa__3_
larisa__5_

Η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η κοπέλα νοσηλεύεται στην εντατική της καρδιολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση..

Η κοπέλα η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση φέρει εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού, ενώ η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο σοβαρό ατύχημα στη Λάρισα, με το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών από τη διέλευση των γραμμών του ΟΣΕ μέσα από την πόλη, να έρχεται για μία ακόμη φορά στην επικαιρότητα με τραγικό τρόπο. Μόλις πριν από τρία χρόνια σχεδόν στο ίδιο σημείο, ένας 15χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες εβδομάδες μετά.

larisa__8_
larisa__7_

Δείτε επίσης:

Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης στον Βόλο

Λάρισα: Τον έπιασαν έξω από το σπίτι του με ένα κιλό χασίς

Στην ίδια κατηγορία