Λάρισα: Έκλεψαν μέχρι και το θερμοσίφωνα από γήπεδο!

Λάρισα: Έκλεψαν μέχρι και το θερμοσίφωνα από γήπεδο!

«Σήκωσαν» ακόμη και κουβάδες και σφουγγαρίστρες

Το είδαμε και αυτό! Έκλεψαν μέχρι και το θερμοσίφωνα από γήπεδο στη Λάρισα

Συγκεκριμένα, την κατάθεση μήνυσης ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας στρεφομένης κατά αγνώστων δραστών για βανδαλισμούς, φθορές και κλοπές στο Αθλητικό Κέντρο Βιολογικού Νέας Σμύρνης αποφάσισε o Δήμος Λαρισαίων.

Σύμφωνα με το Larissanet.gr Υπάλληλος του Δήμου ο οποίος εργάζεται ως φύλακας και εργάτης γενικών εργασιών στο Αθλητικό Κέντρο, προσερχόμενος στην εργασία του αντίκρισε εικόνες βανδαλισμού και καταστροφών, ενώ είχαν κλαπεί και διάφορα αντικείμενα.

Άγνωστοι δράστες εισήλθαν παράνομα στους χώρους και με χρήση λοστού χτύπησαν τα τοιχώματα των αποδυτηρίων, προκαλώντας ζημιές στους τοίχους και τα τζάμια.

Επίσης έκλεψαν τον θερμοσίφωνα από το γήπεδο στη Λάρισα, το ψυγείο και την θερμάστρα λαδιού που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο.

Στον ίδιο χώρο βρίσκονταν κι ακόμα ένα μικρό ψυγείο, το οποίο καταστράφηκε από χτυπήματα. Ταυτόχρονα εκλάπησαν όλα τα χαρτικά, οι κουβάδες, καθαριστικά υγρά, σφουγγαρίστρες, αλλά κλάπηκε επίσης και το λάστιχο του πυροσβεστήρα από την πυροσβεστική φωλιά.

Το κόστος αποκατάστασης των ζημιών αυτών ανέρχεται στο ποσό των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ. Το περιστατικό καταγράφηκε στις 30 Δεκέμβρη αλλά έγινε γνωστό μέσω της πρόθεσης του Δήμου για μήνυση.

Δείτε επίσης:

«Είχα μισό κιλό χασίς για δική μου χρήση»

Τραγικό τέλος για Λαρισαίο: Γλίστρησε, έπεσε και έχασε τη ζωή του!

Βολιώτισσα νόσησε ξανά από κορωνοϊό σε διάστημα 10 ημερών!

Μητέρα από τον Βόλο χάρισε ζωή για δεύτερη φορά στον γιο της

Φρίκη στον Βόλο: 30χρονος φέρεται να βίασε ανήλικη με νοητική υστέρηση

Αναβιώνει ένα αποτρόπαιο έγκλημα στον Βόλο

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία