Έξαλλοι οι αστυνομικοί στη Λάρισα για εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου

Έξαλλοι οι αστυνομικοί στη Λάρισα για εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου

Ακούστηκαν απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί εναντίον τους

Έξαλλοι είναι οι αστυνομικοί στη Λάρισα για τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν εναντίον τους, αλλά και κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από παραγωγό στην εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου.

Όπως γράφει το onlarissa.gr πρόκειται τον κ. Κώστα Σταυριανό ο οποίος στην εκπομπή του «Τέρμα τα νάζια» στις 17 Δεκεμβρίου και με αφορμή την απαράδεκτη ενέργεια του αστυνομικού που κατέστρεψε την ανθοδέσμη την οποία κατέθεσε γυναίκα στη μνήμη του δολοφονηθέντα Αλέξη Γρηγορόπουλου, αφιέρωσε το σύνολο της εκπομπής του στην Ελληνική Αστυνομία συνοδεύοντάς την με μουσικά θέματα που ενίσχυαν αυτούς τους χαρακτηρισμούς (όπως το «Fascist cops» των The Kids).

«Η Ελληνική Αστυνομία ομολογουμένως καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες ειδικά τελευταία, για να δικαιολογήσει όλους τους χαρακτηρισμούς που κατά καιρούς της προσάπτει ο ελληνικός λαός» λέει στην έναρξη της εκπομπής ο κ. Σταυριανός. «Αυτοί οι συμπολίτες μας που εξεπλάγησαν προφανώς και δε γνωρίζουν ότι οι αστυνομικοί στις πορείες από το 2008 και εντεύθεν βρίζουν εν χορώ το νεκρό και ρωτάνε τους συγκεντρωμένους που είναι ο Αλέξης» συνεχίζει, για να διευκρινίσει πως «δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί το ίδιο. Υπάρχουνε και κάποιοι που έχουν τη διάθεση να τηρήσουν το σύνταγμα…»

Ακολούθησαν ουκ ολίγοι σκληροί χαρακτηρισμοί για την Ελληνική Αστυνομία, ακόμη και για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, που μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω απόσπασμα.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ακούγοντας το περιεχόμενο από την εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου οι αστυνομικοί στη Λάρισα και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Θανάσης Νταβούρας δήλωσε τα εξής: «Ως εργαζόμενος και πολίτης της Λάρισας, με θλίβει το γεγονός ότι συνεχίζεται από εργαζομένους στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας, αυτή τη φορά μάλιστα μέσω της συχνότητας αυτού, ο πόλεμος μίσους και λάσπης κατά των συναδέλφων μου Αστυνομικών….

Καταδικάζω απερίφραστα τέτοιες ρατσιστικές απόψεις και τους εκφραστές τους.

Οι Έλληνες Αστυνομικοί είναι αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού συνόλου και χαίρουν της συντριπτικής αποδοχής από τους συμπολίτες.


Ακούστε αποσπάσματα από την επίμαχη εκπομπή του δημοτικού ραδιοφώνου:

Εκδήλωση του δημοτικού ραδιοφώνου Λάρισας καταχώρηση … Ελληνικής Αστυνομίας!

Δείτε επίσης:

Τι λένε οι Τρικαλινοί αστυνομικοί για τα πρόστιμα σε εκπαιδευτικούς

Θεσσαλία: Η ΕΛ.ΑΣ. εξοπλίζεται με περιπολικά και αλεξίσφαιρα γιλέκα

Στην ίδια κατηγορία