Έστησε αυτοσχέδιο «καφενείο» σε παράπηγμα στο Βόλο

Έστησε αυτοσχέδιο «καφενείο» σε παράπηγμα στο Βόλο

Έπαιζαν χαρτιά 9 άτομα – Σύλληψη και πρόστιμα

Ένα αυτοσχέδιο «καφενείο» έστησε σε παράπηγμα, σε βόρεια συνοικία στον Βόλο ένας 64χρονος, που συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και των μέτρων πρόληψης περί ασθενειών.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, με συνδρομή της Ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 64χρονο και ακόμη οκτώ παίκτες, διότι έπαιζαν χαρτιά.

Στον 64χρονο, που έστησε αυτοσχέδιο «καφενείο» σε παράπηγμα στο Βόλο, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 €.

Στους άλλους οκτώ συλληφθέντες, ηλικίας 30, 28, 39, 54, 50, 48 και 47 ετών, επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 € για άσκοπη μετακίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος αφέθηκε ελεύθερος και θα προσδιοριστεί δίκη σε βάρος του, όταν σταλεί στην Εισαγγελία η δικογραφία.

25 παραβάσεις στη Μαγνησία

Εικοσιπέντε παραβάσεις των μέτρων περιορισμού βεβαιώθηκαν χθες στη Μαγνησία.

Συγκεκριμένα, βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις σε οδηγούς για μη χρήση μάσκας, 12 σε πεζούς και τρεις σε οδηγούς για άσκοπη μετακίνηση και δύο παραβάσεις σε Ι.Χ. για υπεράριθμους. Σε όλες τις περιπτώσεις βεβαιώθηκαν πρόστιμα 300 € και στον 64χρονο 3.000 €.

Τέλος, συνελήφθη χθες απόγευμα ένας 22χρονος στην Ανακασιά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα χασίς, βάρους 1,2 γρ.

Και στα Φάρσαλα

Στα Φάρσαλα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, οκτώ (8) άτομα, για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, καθώς και για παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας διενήργησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατέλαβαν τους ανωτέρω συλληφθέντες να διενεργούν με τραπουλόχαρτα παράνομο τυχερό παίγνιο, τη διεξαγωγή του οποίου είχε οργανώσει ένας εξ αυτών, παραβιάζοντας παράλληλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.

Στο κατάστημα καθώς και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το συνολικό χρηματικό ποσό των -8.705- ευρώ, τρεις τράπουλες των τριάντα έξι φύλλων, μία πράσινη τσόχα και πλήθος μαρκών.

Επιπλέον, σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Δείτε επίσης:

Έφοδος της αστυνομίας σε εκκλησία στη Λάρισα

Στην ίδια κατηγορία