Λάρισας: Επεισόδιο ιδιοκτήτη cafe με δημοτικούς αστυνομικούς

“Άναψαν” τα αίματα

Επεισόδιο μεταξύ καταστηματάρχη και δημοτικών αστυνομικών σημειώθηκε στο κέντρο της Λάρισας, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν φτάνοντας ένα βήμα πριν την ειδοποίηση της αστυνομίας, με τους ψυχραιμότερους να δίνουν τελικά τη λύση κατευνάζοντας τις δύο πλευρές και οδηγώντας το επεισόδιο σε λήξη.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης σε γνωστό καφέ που παρέχει υπηρεσίες take away στο κέντρο της Λάρισας, με τον καταστηματάρχη να δέχεται για πολλοστή φορά έλεγχο της δημοτικής αστυνομίας που αφορούσε στην αποθήκευση τραπεζοκαθισμάτων και τον ίδιο να επισημαίνει πως σε συνεννόηση προχώρησε σε σήμανση του χώρου που του υποδείχθηκε, ενώ οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν, με τους δημοτικούς αστυνομικούς να καλούν ενισχύσεις απειλώντας με κατάσχεση του εξοπλισμού.

Η δημόσια αντιπαράθεση λίγο έλειψε να ξεφύγει, ενώ παριστάμενοι περιγράφουν απαξιωτική και αλαζονική συμπεριφορά δημοτικού αστυνομικού, με τα πνεύματα τελικά να ηρεμούν χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά και τη φαεινή ιδέα παριστάμενου που ενημέρωσε τους δημοτικούς αστυνομικούς πως η συμπεριφορά τους φτάνει στα αυτιά της υπηρεσίας τους με ανοιχτή ακρόαση μέσω κινητού!!

«Παρατεταμένη η καραντίνα, ωστόσο όλοι καλούνται να επιδείξουν σύνεση και αυτοσυγκράτηση για το καλό της εστίασης, ενώ και ο υπερβάλλον ζήλος ορισμένων, που σε περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της στοχοποίησης, καλό θα ήταν να μετριαστεί. Όλοι γνωριζόμαστε λίγο-πολύ στην πόλη», ανέφερε στη σελίδα έτερος επαγγελματίας επιβεβαιώνοντας το περιστατικό, που έληξε μετά τις εκατέρωθεν εξηγήσεις.

Λάρισα: 57χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Καταγγελία για bullying σε Γυμνάσιο

Η τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο του 24χρονου που έπεσε σε γκρεμό

Θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό φέτος;

Συγκίνηση: Ο 90χρονος που πρόσφερε στον «ντελιβερά» ένα ανεκτίμητο δώρο

Ξέχασαν γάζες μέσα σε γυναίκα μετά από χειρουργείο!

O Bαγγέλης Ρωχάμης παρακολουθεί φανατικά Survivor από το ουζερί του

Νεκρός 19χρονος που «καρφώθηκε» με το ΙΧ του σε μάντρα σπιτιού! (video)

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία