Ελεύθερος o Βούλγαρος που κρατούσε όμηρο 21χρονη στον Αλμυρό

Ελεύθερος o Βούλγαρος που κρατούσε όμηρο 21χρονη στον Αλμυρό

Υποστήριξε ότι δεν έχουν βάση οι κατηγορίες και ότι τον ζήλευε

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 27χρονος Βούλγαρος που φέρεται να κρατούσε όμηρο 21χρονη στον Αλμυρό

Συγκεκριμένα, ο νεαρός κατηγορείται για εμπορία ανθρώπου σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος 21χρονος συμπατριώτισσάς του, με την οποία είχε σχέση, την κρατούσε στο σπίτι στον Αλμυρό, τη χτυπούσε, την έστελνε για δουλειά και της κρατούσε τα χρήματα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr νεαρός αλλοδαπός αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με τους όρους απαγόρευσης της εξόδου από την Ελλάδα, παρουσίασης μια φορά τον μήνα στο Α.Τ. Αλμυρού και εγγυοδοσίας 1000 €.

Στον ανακριτή κατέθεσαν, εκτός από τον κατηγορούμενο, η 21χρονο σύντροφό του που τον κατήγγειλε στην Αστυνομία και ο ψυχολόγος που την εξέτασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος κατέθεσε ότι οι καταγγελίες της 21χρονης φίλης του δεν έχουν βάση και υποστήριξε ότι τον ζήλευε και συχνά την έπιανε να χάνει το κινητό του τηλέφωνο και τον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως προαναφέρθηκε, o Βούλγαρος που φέρεται να κρατούσε όμηρο 21χρονη στον Αλμυρό, μετά την απόλογία του αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους

Επιτέθηκε σε 45χρονο Βολιώτη με κατσαβίδι

Την ίδια ώρα μια ακόμη αστυνομικη είδηση απασχολεί την πόλη του Βόλου.

Συγκεκριμένα, με κατσαβίδι φέρεται να απείλησε ένας 40χρονος έναν 45χρονο Βολιώτη, για άγνωστο λόγο. Όπως έγινε γνωστό ο 40χρονος επιτέθηκε και απείλησε τον συμπολίτη, όταν εκείνος έκανε βόλτα με τον σκύλο του. Ο 40χρονος αναγνωρίστηκε από το αυτοκίνητό του και συνελήφθη στη Νέα Ιωνία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παραβίαση του νόμου περί όπλων και εξύβριση. Ο συλληφθείς νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με την καρδιά του. Παραμένει νοσηλευόμενος στο Αχιλλιπούλειο, ενώ θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο και μέχρι τότε είναι ελεύθερος.

Στην ίδια κατηγορία