«Είδα την Αρτέμιδα να ψωνίζει στον Βόλο»

«Είδα την Αρτέμιδα να ψωνίζει στον Βόλο»

Μαρτυρία «κλειδί» για την εξαφάνιση της 19χρονης

Νέα μαρτυρία λέει πως «Είδα την Αρτέμιδα να ψωνίζει στον Βόλο» – Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Την ήμερα των Θεοφανίων, ο αδελφός της Αρτέμιδος δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο μια κλήση από έναν μάρτυρα, ο οποίος υποστήριξε ότι είδε τη 19χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με όσα του είπε, αναγνώρισε την Αρτέμιδα σε πόλη της κεντρικής Ελλάδας, τη στιγμή που ψώνιζε σε ένα κατάστημα ψιλικών.

Συνοδευόταν από δύο άνδρες γεροδεμένους, ηλικίας περίπου τριάντα ετών. Αυτό που έκανε εντύπωση στον μάρτυρα ήταν ότι είδε την Αρτέμιδα πολύ αδυνατισμένη, ανήσυχη και φοβισμένη», δήλωσε στη Realnews ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας για την εξαφάνιση της 19χρονης.

Κατά την ίδια πληροφορία η Άρτεμις φέρεται να έχει θεαθεί στον Βόλο.

Η οικογένεια της Αρτέμιδας θεωρεί πολύ σημαντική τη συγκεκριμένη μαρτυρία πως «Είδα την Αρτέμιδα να ψωνίζει στον Βόλο», καθώς πριν από περίπου έναν μήνα είχαν την πληροφορία ότι κάποια γυναίκα είχε αναγνωρίσει και πάλι την 19χρονη στην παραλία του Βόλου.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει παρόμοια μαρτυρία για την Αρτέμιδα. Και πριν από λίγο καιρό είχαμε την πληροφορία για την παραλία του Βόλου. Και τότε η νεαρή κοπέλα συνοδευόταν από δύο άνδρες και μάλιστα της ίδιας ηλικίας» είπε στη Realnews ο κ. Ντούγκας.

Από την πλευρά του ο πατέρας του κοριτσιού, Γιάννης Βασίλης, απηύθυνε νέα έκκληση για να βρεθεί η κόρη του. «Θέλω να σφίξω την κόρη μου στην αγκαλιά μου. Να επιστρέψει στο σπίτι και να τελειώσει το βασανιστήριο που ζούμε από τις 16 Οκτωβρίου, όταν και εξαφανίστηκε η Αρτεμις. Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι.

Όποιος ξέρει, να μιλήσει, έστω και ανώνυμα. Παρακαλώ όποιον την έχει δει ή γνωρίζει πράγματα για την κόρη μου να επικοινωνήσει είτε μαζί μας είτε με την Αστυνομία .Έστω και ανώνυμα. Θέλω να ξέρω ότι είναι ζωντανή και πως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της» είπε ο κ. Βασίλης.

Δείτε επίσης:

Εξαφάνιση 19χρονης Άρτεμις στο Κορωπί – Η έκκληση του αδελφού της

Καταγγελία που αλλάζει τα δεδομένα στην εξαφάνιση 19χρονης

Εξαφάνιση 19χρονης από Κορωπί: Νέα στοιχεία – Αγωνία από τους συγγενείς της

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Ψάχνουν απαντήσεις στο κινητό και στα social media της

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Μάρτυρες την είδαν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Εξαφάνιση 19χρονης: «Σαρώνουν» τις κάμερες για να εντοπίσουν τις κινήσεις της

Εξαφάνιση 19χρονης: Άφαντη επί 9 ημέρες

Στην ίδια κατηγορία