«Έφυγε» 46χρονος γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου

«Έφυγε» 46χρονος γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου

Πριν λίγες ημέρες είχε υποστεί εγκεφαλικό

Θλίψη για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ο 46χρονος γιατρός, Οδυσσέας Μπουτσιαβάρας έφυγε από τη ζωή μετά από εγκεφαλικό που υπέστη, την περασμένη Πέμπτη, αργά το μεσημέρι λίγη ώρα αφότου έφυγε απ΄ τη δουλειά του στο Νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, αναζητήθηκε κρεβάτι ΜΕΘ καθώς διαπιστώθηκε έλλειψη κλίνης και τελικά αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον ιδιωτικό τομέα στο γενικότερο πλαίσιο αντιμετώπισης του κορωνοϊού, στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο γιατρός, κ. Μιχάλης Μεικόπουλος «Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 46 ετών, ο γιατρός Οδυσσέας Μπουτσιαβάρας.Ανήσυχο πνεύμα ,αφού άσκησε το επάγγελμα του ελεύθερο επαγγελματία ιδιώτη γιατρού, θέλοντας να διευρύνει τις ιατρικές του γνώσεις άρχισε την ειδικότητα της γενικής ιατρικής στο Νοσοκομείο.

Εργατικός και πολύ αξιοπρεπής έδωσε όλες του τις δυνάμεις ιδίως τη περίοδο της πανδημίας για το καλό των ασθενών.Η αλληλεγγύη και η προσφορά προς τους ασθενείς ήταν χαρακτηριστικό του.Ηταν πολύ συνεργάσιμος με τους συναδέρφους του.Στη ζωή προσπάθησε να είναι κοντά στην οικογένεια του και στους ανθρώπους που αγαπούσε.

Πάντα έβαζε το ιατρικό του καθήκον πάνω από κάθε άλλη ενέργεια .Η απώλεια του για το νοσοκομείο είναι μεγάλη.Φίλος μου αγαπημένος και της οικογένειας μας θα είναι πάντα στη σκέψη όλων.Η μητέρα συνταξιούχος νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου μας ,ο αδερφός γιατρός και η σύντροφος του απαρηγόρητοι.Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Καλο ταξίδι γιατρέ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΠΟΥΤΣΙΑΒΑΡΑ».

Καλό παράδεισο φίλε Οδυσσέα
Σε ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος των Νοσομειακών Γιατρών Μαγνησίας για το χαμό του 46χρονου γιατρού αναφέρει «Ακόμη ένας νέος νοσοκομειακός ιατρός χάθηκε πρόωρα. Ακόμη ένας καλός Άνθρωπος χάθηκε. Ένα γελαστό παιδί με περίσσευμα ψυχής μας άφησε. Πόσοι ακόμα πρέπει να πεθάνουν μέχρι να καταλάβουν κάποιοι την απίστευτη καταπόνηση των ιατρών και των νοσηλευτών; Ο Παράδεισος είναι πλουσιότερος κατά έναν ήρωα της πρώτης νοσοκομειακής γραμμής. Καλό παράδεισο φίλε Οδυσσέα!»

magnesianews.gr

Δείτε επίσης

Σε ΜΕΘ της Λαμίας 25χρονη Βολιώτισσα σε κύηση με εγκεφαλική αιμορραγία

Στην ίδια κατηγορία