Διοικητής ΓΝ Καρδίτσας: Μήνυση για όσους συνεχίζουν να με συκοφαντούν

Διοικητής ΓΝ Καρδίτσας: Μήνυση για όσους συνεχίζουν να με συκοφαντούν

Συνεχίζουν να διαδίδουν ψεύδη σχετικά με το έγγραφα για τον εμβολιασμό

Σε νέα δήλωση προχώρησε ο Διοικητής του ΓΝ Καρδίτσας Δημήτρης Κεχαγιάς γνωστοποιώντας -μεταξύ άλλων- ότι πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη και θα γίνει μήνυση “για όσους συνεχίζουν να με συκοφαντούν και διαδίδουν ψεύδη σχετικά με την διακίνηση εγγράφου για τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 στο ΓΝΚ”.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κεχαγιά:

Με λύπη μου διαπίστωσα ότι την προειδοποίηση που απηύθυνα χθες με το από 05/01/2021 Δελτίο Τύπου, δεν την έλαβε σοβαρά υπόψιν του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος. Και σήμερα Τετάρτη συνέχισε να διαδίδει ψευδώς ότι γνώριζα την ύπαρξη και διακίνηση του εγγράφου συναίνεσης.

Θεωρώ ότι με την ΕΔΕ που ήδη διενεργείται θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Όμως δηλώνω ότι τις επόμενες ημέρες θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη με την κατάθεση μήνυσης κατά του κ. Γιαννάκου και κατά παντός άλλου που θα συνεχίσει να διαδίδει παρόμοια ψεύδη εις βάρος μου.

Ταυτόχρονα θα καταθέσω και αστική αγωγή ζητώντας αποζημίωση ύψους 1.000.000 ευρώ, τα οποία θα διαθέσω στο σύνολό τους υπέρ του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας

Δημήτρης Κεχαγιάς

“Βροχή” επιστολών σε Β. Κικίλια

Στο μεταξύ, ο Διοικητής του ΓΝ Καρδίτσας πέρα από τη δήλωσή του για μήνυση για όσους τον συκοφαντούν, την ίδια ώρα δέχεται κύμα συμπαράστασης.

Σύμφωνα με το kaditsalive.net. gr σύσσωμη η οικογένεια του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας συμπαραστέκεται στο Διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας κ. Δημ. Κεχαγιά με επιστολές που απευθύνονται στον Υπουργό Υγείας κ. Βασ. Κικίλια ζητώντας να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση που τέθηκε άμεσα από τον ίδιο στη διάθεσή του λόγω του ζητήματος του εγγράφου που διακινήθηκε κατά τη διάρκεια των εμβολιασμών υγειονομικών κατά του COVID-19.

Στις επιστολές τονίζεται πως το έργο του Διοικητή για το χρονικό διάστημα που υπηρετεί στο νοσοκομείο της πόλης είναι ιδιαίτερα σημαντικό ενώ παράλληλα διευκρινίζεται ότι δεν είχε γνώση περί του εγγράφου που διακινήθηκε.

Χαρακτηριστική είναι η επιστολή του κ. Καφφέ, Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας που γνωστοποιεί ότι και ο ίδιος θα υποβάλει άμεσα την παραίτησή από την θέση που κατέχει καθώς το ζήτημα που προέκυψε άπτεται άμεσα του τομέα ευθύνης του.

Τις σχετικές επιστολές που παραθέτουμε ακολούθως υπογράφουν:

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Θωμ. Καφφές

Η Διευθύντρια της ΜΕΘ κ. Άννα Θεοδότου

Η Διευθύντρια του ΤΕΠ κ. Αικατερίνη Μπελιά

Οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Γ.Ν. Καρδίτσας

Οι Ιατροί του Γ.Ν. Καρδίτσας

Οι Προϊστάμενοι της Δ/νσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και των Τμημάτων του Γ.Ν. Καρδίτσας

Αναλυτικά οι επιστολές ακολούθως:

.
.
.
.
.
.
.

Δείτε επίσης:

Ο Κικίλιας ζήτησε την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας

Στην ίδια κατηγορία