Αργιθέα: Αποκατάσταση προσβασιμότητας στο Μεσοβούνι

Αργιθέα: Αποκατάσταση προσβασιμότητας στο Μεσοβούνι

Σύντομα και στο Λεοντίτο

Αποκατάσταση προσβασιμότητας στο Μεσοβούνι, σύντομα και στο Λεοντίτο. Καλύτερη, χωρίς όμως να έχει ομαλοποιηθεί πλήρως, είναι η κατάσταση σήμερα Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, η κατάσταση στην περιοχή της Αργιθέας και συγκεκριμένα στους οικισμούς που αντιμετώπισαν πρόβλημα προσβασιμότητας.

Πιο αναλυτικά, ο δήμαρχος Ανδρέας Στεργίου ανέφερε στο KarditsaLive.Net πως η επικοινωνία του οικισμού Ζερβό Μεσοβουνίου με την Καρυά έχει αποκατασταθεί μέσω άλλου δρόμου, καθόλα προσβάσιμου και με ΙΧ αυτοκίνητα.

Ταυτόχρονα στο σημείο του ποταμού που δημιουργήθηκε το πρόβλημα σπεύδει κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών υπηρεσιών της Π.Ε. Καρδίτσας, για να γίνει αυτοψία και να αποφασισθεί ποιες είναι οι επιβαλλόμενες κινήσεις για να πάμε σε οριστική λύση.

Ο κ. Στεργίου πάντως υπογράμμισε πως για να γίνει η γέφυρα και να μην υπάρχουν προβλήματα θα πρέπει να υπάρξει διευθέτηση της κοίτης.

Στο άλλο σημείο που υπήρξαν σοβαρές δυσκολίες πρόσβασης, στο Λεοντίτο, ο δήμαρχος Αργιθέας σημείωσε ότι η στάθμη του νερού μειώνεται και τα μηχανήματα του Δήμου είναι σε αναμονή, όταν πέσει στο επιθυμητό όριο να παρέμβουν και να αποκαταστήσουν την πρόσβαση.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας διακοπή κυκλοφορίας εξακολουθεί να υφίσταται στα ακόλουθα τμήματα του οδικού δικτύου:

.
Αποκατάσταση προσβασιμότητας στο Μεσοβούνι

Δείτε επίσης

Μέρες “Ιανού” ξαναζούν τα ορεινά του Καρδίτσας

Σοβαρές ζημιές στο δρόμο διασταύρωση Σπηλιάς – λίμνη Στεφανιάδας

Καρδίτσα: Διαρροή από τα αναχώματα του Πάμισου

Στην ίδια κατηγορία