Απείλησε με καραμπίνα τον πρώην σύζυγο της συντρόφου του στις Αλυκές

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απειλής, της παράνομης οπλοφορίας και…

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απειλής, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας βρίσκεται 61χρονος, ο οποίος απείλησε με καραμπίνα τον 55χρονο πρώην σύζυγο της συντρόφου του, στο σπίτι της, στις Αλυκές Βόλου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 9 Αυγούστου. Η 41χρονη σύντροφος του 61χρονου συναντήθηκε με τον πρώην σύζυγό της και πήγαν για καφέ. Όταν το απόγευμα, ο 55χρονος άφησε την 41χρονη στο σπίτι της, ζήτησε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, ενώ ο 61χρονος που μένει ακριβώς απέναντι, όπως φαίνεται, παρακολουθούσε τί γινόταν.

Ξαφνικά ακούστηκαν φωνές στην αυλή και δυνατά χτυπήματα στην πόρτα, αλλά και ένας πυροβολισμός. Μόλις ο 55χρονος πρώην σύζυγος πήγε να ανοίξει, βρέθηκε αντιμέτωπος με την κάνη της καραμπίνας και έναν άγνωστο άντρα να τον απειλεί. Έκλεισε την πόρτα και ειδοποίησε την αστυνομία. Στους αστυνομικούς ο 61χρονος υποστήριξε πως ενήργησε κατ’ αυτόν τον τρόπο, νομίζοντας πως μπήκε κλέφτης στο σπίτι της φίλης του.

Χθες, οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, η δίκη του όμως πήρε αναβολή για τον Οκτώβριο, καθώς η 41χρονη μάρτυρας απουσίαζε.

πηγή: ertnews.gr

Στην ίδια κατηγορία