«Άνω – κάτω» υπηρεσίες Αθήνας και Βόλου για μια 17χρονη από την περιοχή Αλμυρού

Τις δικαστικές, αστυνομικές και ιδρυματικές υπηρεσίες της Αθήνας και του…

Τις δικαστικές, αστυνομικές και ιδρυματικές υπηρεσίες της Αθήνας και του Βόλου «ανακάτεψε» μια 17χρονη που κατάγεται από χωριό της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές της Μαγνησίας, όταν είχε κατηγορήσει πέρυσι το Φθινόπωρο τον 44χρονο πατέρα της για ασελγείς πράξεις, κατηγορία που δεν αποδείχτηκε. Η ανήλικη που έχει γίνει μπελάς για τον πατέρα, τη γιαγιά της και τις υπηρεσίες, ανεβάζει βίντεο στο tiktok, με προκλητικές πόζες και χειρονομίες σεξουαλικού περιεχομένου και την ακολουθούν 10.000 άτομα!

Η ανήλικη κοπέλα, πήγε προ περίπου μιας εβδομάδας σε Παιδόπολη κοριτσιών, στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας Αττικής, με διάταξη της εισαγγελέα Ανηλίκων Βόλου, προκειμένου να απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον, καθώς μένει στο χωριό με τον πατέρα και τη γιαγιά της, ωστόσο μάλλον δεν της άρεσε το περιβάλλον, την περασμένη Τρίτη το έσκασε, έγιναν έρευνες της Αστυνομίας χωρίς αποτέλεσμα και τελικά πήγε σε συγγενικό της πρόσωπο στην πρωτεύουσα, που ενημέρωσε τον πατέρα της, η οποίος κατέβηκε στην Αθήνα με την γιαγιά της και την παρέλαβαν για να τη μεταφέρουν στο χωριό της περιοχής Αλμυρού.
Οι υπεύθυνοι της Παιδόπολης, όπου φιλοξενούνταν η 17χρονη,στις αρχές της εβδομάδας βρήκαν στον σάκο της μια συσκευασία με ινδική κάνναβη που η ανήλικη είπε ότι δεν γνωρίζει πως βρέθηκε στην κατοχή της. Την επόμενη μέρα το έσκασε από το ίδρυμα, οι υπεύθυνοι του οποίου ενημέρωσαν την Αστυνομία, εκδόθηκε Amber Alert για τον εντοπισμό της και παρά τις έρευνες που έγιναν στην Αθήνα δεν εντοπίστηκε.

Τελικά, η 17χρονη, κατέφυγε σε σπίτι συγγενική της προσώπου, που ενημέρωσε τον πατέρα της, ο οποίος κατέβηκε στην Αθήνα με τη γιαγιά της, παρέλαβαν το κορίτσι, που πλέον βρίσκεται μαζί τους σε χωριό της περιοχής του Αλμυρού.
Η ανήλικη εμφανίστηκε φέρεται να δηλώνει δεν θέλει να επιστρέψει στην Παιδόπολη, αλλά στο σπίτι της στο χωριό, από όπου εξαφανίζεται συνεχώς, με αποτέλεσμα να κινητοποιείται συνεχώς η αστυνομία. Η 17χρονη φέρεται να είπε ότι θέλει να κάνει καριέρα, ανεβάζοντας βίντεο στο tik tok.

Τρεις καταγγελίες κατά του πατέρα
Το κορίτσι έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη τον Νοέμβριο του 2021 όταν σε ηλικία 16 χρονών κατήγγειλε τον 43χρονο πατέρα της για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ανέφερε ότι ήταν πλεκτάνη που έστησε ο 29χρονος φίλος της ανήλικης, με στόχο να την αποσπάσει από το σπίτι που διαμένει με τον πατέρα και τη γιαγιά της, για να μείνει μαζί του στη Ν. Αγχίαλο.
Τελικά, ο πατέρας της ανήλικης αθωώθηκε, καθώς το Δικαστήριο είχε αμφιβολίες για την καταγγελία του κοριτσιού που είχε πει στην Αστυνομία ότι ενώ βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού που διαμένουν στο χωριό, την πλησίασε έχοντας ανοιχτό το φερμουάρ του παντελονιού του και έβαλε το χέρι στο εσώρουχο και χάιδεψε το μόριό του μπροστά της.
Τότε το Δικαστήριο είχε αποφασίσει ο κατηγορούμενος να φύγει από το σπίτι, η ανήλικη κόρη του να μείνει με τη μητέρα του (γιαγιά), η ανήλικη και ο πατέρας της να εξεταστούν από παιδοψυχολόγο και ψυχίατρο αντίστοιχα και παράλληλα να γίνει κοινωνική έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσης του κοριτσιού.
Σημειώνεται ότι το ανήλικο κορίτσι, όταν ήταν 11,5 ετών είχε καταγγείλει τον πατέρα του για βιασμό, κάτι που δεν αποδείχτηκε και ένα μήνα την καταγγελία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ότι έπιασε το στήθος και στη συνέχεια χάιδεψε τα γεννητικά του όργανα…
Μάλιστα ψυχολόγος που είχε καταθέσει στο Δικαστήριο είχε πει ότι ο λόγος της δεν είχε ειρμό και ενώ τα παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση ήταν συνεσταλμένα, η ανήλικη έδειχνε ότι φαινόταν να έχει πρόβλημα και έδειχνε να έχει καλή σχέση με το σώμα της. Ακόμη είπε ότι δεν πίστεψε τις καταγγελίες της και ότι το κορίτσι χρειάζεται βοήθεια γιατί του λείπει η μητέρα του που έφυγε από το σπίτι ενώ ήταν πολύ μικρής ηλικίας.

Στην ίδια κατηγορία