Αυτός είναι ο Λαρισαίος με τους δεκάδες χιλιάδες ακολούθους στο Instagram που βραβεύτηκε από το Youtube – Μπορούσε να είναι μοντέλο αλλά δεν είναι… (φωτο)

Τον έμαθε το πανελλήνιο όταν μαζί με την ομάδα του…

Τον έμαθε το πανελλήνιο όταν μαζί με την ομάδα του μετείχε το 2017 στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»  και έκτοτε συνεχίζει να ασχολείται και με το parkour αλλά και με το freerunning με την ομάδα του Parkour Dragon Fire Team.

Ο λόγος για τον Κοσμά Καφέ από το χωριό Βερδικούσια της Λάρισας που αν και μπορούσε να είναι μοντέλο, δεν είναι! Είναι αθλητής parkour και youtuber!

Η DFT Parkour Team, είναι μια ομάδα η οποία εδώ και αρκετά χρόνια πρωταγωνιστεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού, μια ομάδα που έχει συμμετάσχει σε πολλά μεγάλα events ανά την χώρα. Εμπνευστής αυτής της ομάδας είναι ο Κοσμάς.

Αν και θα μπορούσε μοντέλο δεν είναι. Όπως αναφέρει το activeman.gr ποζάρει καθαρά επαγγελματικά για τις φωτογραφίες του λογαριασμού του στο Instagram ως influencer που είναι λανσάροντας και τα προϊόντα των χορηγών του. Μάλιστα ο ίδιος έχει γράψει ότι έχει βραβευτεί από το youtube όπου διατηρεί κανάλι καθώς ξεπέρασε τους 100.000 ακόλουθους!.

Γεννήθηκε την 21η Απριλίου του 1993 και ασχολείται κυρίως με το personal training.

Δείτε φωτογραφίες:

onlarissa.gr

Στην ίδια κατηγορία