Άδεια, προάγγελος εξελίξεων, για τον Διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας

Άδεια, προάγγελος εξελίξεων, για τον Διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας

Επίκεινται διοικητικές εξελίξεις

Σε κανονική άδεια βρίσκεται από σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, ο διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Δημήτρης Κεχαγιάς, η οποία, κατά πάσα πιθανότητα, αποτελεί και το τελευταίο βήμα πριν την αποχώρησή του από την θέση.

Και αυτό γίνεται κατανοητό αν αναλογιστεί κανείς τόσο τα όσα προηγήθηκαν, όσο και το γεγονός, πως δύσκολα θα έκανε κάποιος χρήση κανονικής άδειας, σε μία τόσο κρίσιμη υγειονομικά περίοδο, πόσο μάλλον ο διοικητής του νοσοκομείου.

Το KarditsaLive.Net επικοινώνησε με τον κ. Κεχαγιά, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν βρίσκεται στο νοσηλευτικό ίδρυμα την δεδομένη στιγμή, αλλά επισημοποίηση απόφασης για παύση του, δεν έχει ακόμα κοινοποιηθεί. Ως εκ τούτου, τυπικά παραμένει διοικητής.

Όπως προβλέπεται από το νόμο, το διάστημα που θα απουσιάζει θα τον αντικαθιστά ο πρόεδρος της Ιατρικής Υπηρεσίας, που είναι ο κ. Καφφές. Στο δε Δ.Σ. τον αντικαθιστά ο κ. Κουκουζέλης. Το ζητούμενο πλέον είναι το διάστημα της απουσίας καθώς, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, πιθανότατα να οδεύουμε προς νέο διοικητή.

Αξίζει να σημειωθεί, με βάση το ρεπορτάζ που κάναμε, ότι σήμερα βρισκόταν στο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού και ο συμπολίτης υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Παπαγεωργίου, που είναι και αρμόδιος για τα νοσοκομεία. Όπως και ότι είχε επαφές με στελέχη του νοσοκομείου, γεγονός που ενισχύει την εικόνα ότι επίκεινται διοικητικές εξελίξεις.

Δείτε επίσης

Ο Κικίλιας ζήτησε την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας

Στην ίδια κατηγορία