Νέο Εξοικονομώ-Αυτονομώ: Ποιες αλλαγές έρχονται

Τι είπε ο Σκρέκας

Έως το τέλος του καλοκαιριού θα ανακοινωθούν τα τέσσερα κριτήρια για το νέο πρόγραμμα του Εξοικονομώ –Αυτονομώ για τις αιτήσεις ιδιοκτητών κατοικιών που θέλουν να επιδοτηθούν προκειμένου να αναβαθμίσουν ενεργειακά τα σπίτια τους , όπως είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας μιλώντας στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Επίσης ο κ. Σκρέκας είπε ότι το πρόγραμμα αυτό θα είναι πιο στοχευμένο προκειμένου να μειωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των νοικοκυριών και η οικονομική επιβάρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού. Στο νέο πρόγραμμα , η ηλικία κατασκευής του κτιρίου , το ποσοστό ενεργειακής αναβάθμισης , οι βαθμοημέρες –δηλαδή οι ημέρες ψύχους και υπερβολικής ζέστης –θα λαμβάνονται υπόψη μαζί με τα εισοδηματικά κριτήρια , για την αξιολόγηση των αιτήσεων , σημείωσε και πρόσθεσε ότι μέσα σε αυτή δράση στοχεύουμε και στην καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας.

Πηγή: enikonomia.gr

Το ταμείο είναι μείον… Στο «ψυγείο» ΕΝΦΙΑ, τεκμήρια και προκαταβολή φόρου

Πρόγραμμα «Γέφυρα» : Πληρωμές 24,3 εκατ. ευρώ για τον Φεβρουάριο

Η Airbnb επενδύει στα ταξίδια… τηλεργασίας

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία