Εορταστικό καλάθι νοικοκυριού: Τα προϊόντα στη λίστα και τα παιχνίδια

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις για το εορταστικό καλάθι…

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις για το εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού, όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Το εορταστικό «καλάθι του νοικοκυριού» θα τεθεί σε ισχύ από τις 14 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, το εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού θα περιλαμβάνει επιπλέον:

  • Κρέατα (μοσχάρι, αρνί ή κατσίκι, γαλοπούλα)
  • Γλυκά (τσουρέκια, βασιλόπιτες, κουραμπιέδες, μελομακάρονα).

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να συμπεριληφθούν και ορισμένα αλκοολούχα ποτά, ξηροί καρποί και τυρία

Όπως τόνισε και ο υπουργός Αναπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο MEGA, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν οι ανακοινώσεις για το εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού, το οποίο θα περιλαμβάνει και προσφορές στα παιχνίδια για τα παιδιά, όπως έγραψε και το Newsbomb.

«Το καλάθι του νοικοκυριού έχει δουλέψει πολύ καλά. Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος, έχει δουλέψει καλύτερα από ότι νόμιζα κι εγώ στην αρχή. Το καλάθι του νοικοκυριού ήταν δικιά μου ιδέα, ωρίμασε κατά τη διαδικασία εφαρμογής του και διορθώθηκε. Μέχρι στιγμής έχει οδηγήσει σε σοβαρές μειώσεις τιμών, συγκράτηση πληθωρισμού εντός του καλαθιού, σε αρκετά μεγάλες προσφορές έξω από το καλάθι. Σε γενικές γραμμές το καλάθι έχει λειτουργήσει».

Στην ίδια κατηγορία