Ο πανέμορφος ρομαντικός γάμος του Παναγιώτη και της Λέλας

Φταίει άλλωστε και αυτό το βλέμμα ευτυχίας που φαίνεται στα μάτια του ζευγαριού, το οποίο μας παρασύρει

Ο λόγος για την Λέλα Λιάπη και τον Παναγιώτη Τσίκο, που το Σάββατο 14 Μαΐου  2022, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της κοινής τους ζωής, το ραντεβού του γάμου τους. Κουμπάροι ήταν οι εκλεκτοί φίλοι του ζευγαριού Χρήστος Κυπρίδης και Ευαγγελία Ζαρούλα.

Αργά λοιπόν το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου, ο Παναγιώτης περίμενε την αγαπημένη του στην είσοδο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Καρδίτσας φορώντας ένα μπλε κουστούμι και κρατώντας μία ανθοδέσμη από λευκά και ροζ english roses και pampas. Η Λέλα έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από την οικογένεια της, που την παρέδωσαν στον εκλεκτό της καρδιάς της. Η ίδια έλαμπε από χαρά αλλά και μέσα στο υπέροχο ολόλευκο νυφικό της, που αγκάλιαζε αρμονικά το σώμα της, από τον οίκο νυφικών “DS DIMITRA” . Το μακιγιάζ της ήταν εντυπωσιακό αλλά όχι κραυγαλέο, τονίζοντας τη φυσική της ομορφιά, όπως πολύ καλά γνωρίζει η αισθητικός Βάσω Σδρόλια.

Κάθε λεπτομέρεια αυτού του γάμου δεν ξέφευγε από το μότο που είχε επιλέξει το ζευγάρι και δεν ήταν άλλο από το “Always the simple produces the marvelous”. Με τη σύμπραξη λοιπόν όλων των επαγγελματιών που βοήθησαν στη διοργάνωση αλλά κυρίως με τη βοήθεια της Μαρίας Κατσιφού, που είχε την επιμέλεια όλης της διακόσμησης, η Λέλα και ο Παναγιώτης, διοργάνωσαν το γάμο των ονείρων τους βασιζόμενοι στην αρχή της απλότητας και της κομψότητας.

Αυτό βέβαια που θα μείνει και στους δύο αξέχαστο είναι η χαρά, το κέφι και η ζωντάνια των καλεσμένων τους, όπου ο γνωστος DJ Konstantinos Mpinas  μετέτρεψε το γάμο τους σε ένα πάρτυ, γεμάτο χαμόγελα, συγκίνηση, αγάπη αλλά και τρελό ξεφάντωμα !

Οι ταλαντούχοι φωτογράφοι Γιάννης Παπαγεωργίου και Γιάννης Μαρκούτης  με τη σειρά τους φρόντισαν με την εξαιρετική τους δουλειά, να απαθανατίσουν κάθε στιγμή ευτυχίας του Παναγιώτη και της Λέλας, κρατώντας έτσι ζωντανή στη θύμησή τους κάθε στιγμή της μέρας εκείνης.

Ευχόμαστε στο ζευγάρι κάθε ευτυχία!

Στην ίδια κατηγορία