Καλαμπάκα: Ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι με νυφικό ιστορίας 1000 ετών

Το χτένισμα της νύφης επιμελήθηκε το κομμωτήριο De Style

Ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι με ένα παραμυθένιο νυφικό 1000 ετών… Η νύφη πανέμορφη έλαμπε μέσα στο νυφικό που πέρασε από χέρι σε χέρι και φτάνοντας στα δικά της χέρια το φόρεσε για να κάνει πράξη μια επιθυμία της και να παντρευτεί τον καλό της στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας. Το χτένισμα της νύφης επιμελήθηκε το κομμωτήριο De Style Μαρίας και Ελένης Καρούτα.

Η Μαρία Καρούτα γράφει στο λογαριασμό της στο facebook:

Μια νυφική προετοιμασία με μια ιστορία διαφορετική!Το στυλ της Μπερντι vintage. Χαίρομαι που επιμελήθηκα και ήμουν μέρος σε αυτό το όμορφο ταξίδι τους.
Το ζευγάρι ζει στην Αμερική ,επισκέφθηκαν τρία μέρη στην Ελλάδα για να παντρευτούν ,επιλέξανε τα Μετέωρα την δίκη μας εκκλησία Παναγία!Οι ρίζες τους από προπαππούδες ελληνικές μικρασιατικες και για αυτό επιθυμούσανε να παντρευτούν Ελλαδα! Το νυφικό είναι χιλίων ετών (χιλιετία ναι )κρατημένο απο χέρι σε χέρι μέχρι σήμερα και βρέθηκε στα χέρια της Μπερντι να το φοράει όπου παντρεύεται τον καλό της · Πιστευω ότι είναι η πρώτη νύφη που παντρεύεται σε τοσο παλιά εκκλησία την Παναγια με τοσο παλιό νυφικό .Τα μαλλια της και το μακιγιάζ επιμελημένα φυσικά!

TAMETEORA.GR

Στην ίδια κατηγορία