Και το όνομα αυτής…Χριστίνα!!!

Το πρώτο τους παιδάκι βάφτισε την Κυριακή 19 Ιουνίου, το ζεύγος Τόλη Πέτρου & Ραφαηλίας…

Το πρώτο τους παιδάκι βάφτισε την Κυριακή 19 Ιουνίου, το ζεύγος Τόλη Πέτρου & Ραφαηλίας Ντίνα, προσθέτοντας & επισήμως ένα μικρό αγγελούδι στην οικογένεια, διατρανώνοντας την ευτυχία τους!

Το ιερό μυστήριο της βάπτισης, ετελέσθη στον πλατανοσκεπή από τα αιωνόβια πλατάνια αύλειο χώρο, με φόντο την φυσική λιμνούλα στο Εξωκλήσι της Αγ. Παρασκευής στους Γόμφους, υπό των π. Δημ. Κατσαρού, Απ. Μουτογεώργου & Ιακ. Αστήθα.

Η γλυκύτατη δεσποινιδούλα, πήρε το πρώτο της μπανάκι βουτώντας στα ζεστά νερά της κολυμπήθρας, προσπαθώντας να αλιεύσει το όνομά της, κάτι στο οποίο όμως την βοήθησε η περιχαρής νονά της Στέλα Τσιακμάκη, ανασύροντας & χαρίζοντάς της το δικό της όνομα ΧΡΙΣΤΙΝΑ!!!, με το οποίο από τούδε & στο εξής θα κάνει γνωστή την παρουσία της σε φίλους, γνωστούς  & συγγενείς.

Με το πέρας του μυστηρίου, η τριμελής πλέον οικογένεια Τόλη Πέτρου, μετά της νεοφώτιστης Χριστινούλας, δεξιώθηκε τους εκλεκτούς φίλους & συγγενείς, στην υπό ιδιοκτησία τους ταβέρνα «Το Δεντρόσπιτο» στους Γόμφους, χαρίζοντας μια μοναδική βραδιά «γευσιγνωσίας», μουσικής πανδαισίας και χαλαρότητας.

pylinews.grFacebookTwitterEmailΑνταλλαγή

Στην ίδια κατηγορία