Αστακομακαρονάδα στο Περτούλι με αστακούς από τους Λειψούς

Πέντε αστακοί, 3 κιλών έκαστος, ψαρεύτηκαν μόλις προχθές από τους Λειψούς και σε λιγότερο από 48 ώρες ακολούθησαν την διαδρομή Λειψοί – Πάτμος – Πειραιάς -Τρίκαλα – Περτούλι – κοιλίες ευζωιστών.

Πριν τον τελευταίο τους σταθμό, τις κοιλίες των ευζωιστών, ο τρικαλινός γιατρός και master chef Δημήτρης Φλίγκος, τους μαγείρεψε με περισσή μαεστρία και μεράκι και τους απόλαυσε με τον καρδιακό του φίλο, τον γνωστό τρικαλινό δικηγόρο Κωστή Τσόγκα και την παρέα τους,συνοδεία εκλεκτού λευκού οίνου.

Facebook
Twitter
Email
Sponsored