Ζευγάρι με νανισμό αποκτά τρία παιδιά και δημιουργεί μια ευτυχισμένη οικογένεια

Ζευγάρι με νανισμό αποκτά τρία παιδιά και δημιουργεί μια ευτυχισμένη οικογένεια

Ένα ζευγάρι με νανισμό δέχθηκε bullying για την απόφασή του να αποκτήσει παιδιά. Παρά τις επικρίσεις, η Τσάρλι και ο Κάλεν απέκτησαν δύο κοριτσάκια και τώρα περιμένουν το τρίτο παιδί

Ζευγάρι με νανισμό αποκτά τρία παιδιά και δημιουργεί μια ευτυχισμένη οικογένεια.

 Ένα ζευγάρι με νανισμό δέχθηκε bullying για την απόφασή του να αποκτήσει παιδιά. Παρά τις επικρίσεις, η Τσάρλι και ο Κάλεν απέκτησαν δύο κοριτσάκια και τώρα περιμένουν το τρίτο παιδί.

Η Τσάρλι Άνταμς είναι μία νέα μαμά που έχει νανισμό. Πάσχει από αχονδροπλασία, που ανατομικά χαρακτηρίζεται από μεγάλο κεφάλι, μικρά άκρα και χαμηλό ύψος.

Ο σύζυγός της Κάλεν, έχει επίσης νανισμό, διαφορετικής όμως μορφής.

Πήραν την απόφαση να αποκτήσουν οικογένεια, παρά τον κίνδυνο να περάσουν τα γονίδια αυτά στα παιδιά τους.

Η κοπέλα αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της στο Instagram και εκτός από αρκετά θετικά σχόλια δέχτηκε και αρκετές επικρίσεις.

«Έχω δεχθεί κριτική που επέλεξα να κάνω μωρά με αυτές τις πιθανότητες και αυτό είναι μια ολόκληρη συζήτηση από μόνη της»,

ανέφερε, υπενθυμίζοντας στους ακόλουθούς της της ότι παρόλο που η δική της περίπτωση είναι μια ασυνήθιστη κατάσταση, κάθε εγκυμοσύνη έχει κινδύνους και κάθε εγκυμοσύνη έχει προκλήσεις.

Παρά το bullying που δέχτηκε το ζευγάρι, συνέχισαν να μοιράζονται τη ζωή τους στα social media δείχνοντας πώς ζώντας με νανισμό δε σημαίνει ότι πρέπει να ζουν με περιορισμούς.

Εξήγησε επίσης λίγο περισσότερα πράγματα για τις γενετικές διαταραχές, όπως ο νανισμός.

«Ογδόντα τοις εκατό των ατόμων με νανισμό γεννιούνται από γονείς μέσου ύψους – ο καθένας μπορεί να αποκτήσει παιδί με νανισμό χωρίς προϋπάρχουσα κατάσταση και αν δεν ήταν οι γενετικοί έλεγχοι, μπορεί καν να μην το γνωρίζατε έως και μήνες μετά τη γέννηση», εξήγησε.Πράγματι, και τα δύο παιδιά της γεννήθηκαν με διαφορετικές γενετικές διαταραχές: η μεγαλύτερη κόρη της, η Τίλμπα κληρονόμησε την αχονδροπλασία της Τσάρλι, ενώ η μικρότερη Τούλι κληρονόμησε τα γονίδια του πατέρα της.

Η Τσάρλι αναφέρει ότι στο τέλος της ημέρας, η επιλογή να αποκτήσουν παιδιά ήταν αποκλειστικά δική της, αλλά ότι ελπίζει ότι το να μοιραστεί την εμπειρία της υπενθυμίζει σε όλους να μην κρίνουν χωρίς να ενημερωθούν.

Πηγή: bestnews.gr

Δείτε επίσης:

Μουσείο σπάνιων απολιθωμάτων και πετρωμάτων στην Κω από 19χρονο φοιτητή

Μια μικρή ευφυία: Είναι μόλις 12, τέλειωσε το Λύκειο και ονειρεύεται να γίνει μηχανικός της NASA

Με ένα σμπάρο εννέα μωρά: 25χρονη γέννησε εννιάδυμα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία