Βοστώνη:30χρονη με σύνδρομο down έφτιαξε δική της επιχείρηση

Βοστώνη:30χρονη με σύνδρομο down έφτιαξε δική της επιχείρηση- Πηγή:simeteho.gr

«Εγώ αισθάνομαι ότι δεν με ήθελαν στη δουλειά επειδή έχω σύνδρομο Down »

Στην Βοστώνη μια 30χρονη με σύνδρομο down έφτιαξε δική της επιχείρηση, αφού που δε τη προσλάμβανε κανείς για δουλειά. Πρόκειται για την Collette Divitto η οποία γεννήθηκε με σύνδρομο Down, η οποία κατάφερε να σταθεί στα ποδιά της και έγινε μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, πουλώντας τα πιο λαχταριστά και γευστικά μπισκότα.


Βοστώνη:30χρονη με σύνδρομο down έφτιαξε δική της επιχείρηση-Πηγή:enimerotiko.gr

30χρονη με σύνδρομο down έφτιαξε δική της επιχείρηση

Σήμερα η Collette Divitto είναι ιδιοκτήτρια ενός φούρνου που βρίσκεται στη Βοστώνη και ονομάζεται Collettey’s cookies και πουλάει τα πιο νόστιμα μπισκότα.

Από το λύκειο ξεκίνησε αυτή η αγάπη της για το ψήσιμο των μπισκότων, καθώς από την ηλικία των 15 στον ελεύθερο χρόνο της έψηνε συνέχεια στον στην κουζίνα του σπιτιού της.


Βοστώνη:30χρονη με σύνδρομο down έφτιαξε δική της επιχείρηση-Πηγή:enimerotiko.gr

Μετακόμισε στη Βοστώνη ύστερα από την αποφοίτηση της και ξεκίνησε την αναζήτηση για εργασία. Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν και τόσο καλά, η μια απόρριψη έφερνε την άλλη, και πάντα γινόταν με ευγενικό τρόπο όπως ότι δεν ταιριάζει με το προφίλ της εταιρείας.

Χαρακτηριστικά η 30χρονη στο People ανέφερε πως:

«Ηταν λυπηρό και ταυτόχρονα πολύ σκληρό»

«Εγώ αισθάνομαι ότι δεν με ήθελαν στη δουλειά επειδή έχω σύνδρομο Down. Κανείς δεν θα προσλάμβανε, για αυτό αποφάσισα να ανοίξω την δική μου επιχείρηση»

Το χόμπι που κατάφερε να το κάνει επάγγελμα

Η Collette παρά τις αποτυχίες που είχε αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και να συνεχίσει, και τότε ήταν που αποφάσισε τα ανοίξει την δικιά της επιχείρηση.

Έχοντας την υποστήριξη και την βοήθεια της μητέρας και της αδερφή της κατάφερε να ανοίξει την δικιά της επιχείρηση, και την αγάπη της για το ψήσιμο από χομπυ κατάφερε να το κάνει επάγγελμα.

Η ίδια με μια μυστική συνταγή που κατέχει, φτιάχνει μπισκότα που αποτελούνται από σοκολάτα και κανέλα, τα οποία έχουν γίνει τα πιο περιζήτητα.

Η ιστορία της δημοσιεύτηκε στο CBS Boston, και αυτό ήταν κάτι το οποίο έκανε τις παραγγελίες εκτοξευτούν! Πλέον η ίδια δέχεται παραγγελίες από όλη την Αμερική και είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Πολύ χαρούμενη την κάνει το γεγονός αυτό, και λόγω της αυξημένης δουλειάς πλέον, μπορεί να προσλαμβάνει προσωπικό με ειδικές ανάγκες και να προσφέρει χαρά σε όσους που τους κλείνουν τις πόρτες, όπως έκαναν και στην ίδια.

Πηγή:enimerotiko.gr

Δείτε επίσης:

Χαμόγελου του Παιδιού: Έρευνα για τους κινδύνους στο διαδίκτυο

Ελλάδα: Ανάμεσα στους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς το φετινό καλοκαίρι

Φινλανδία και Σουηδία: Ιδανικός προορισμός τους για διακοπές και γαμήλιο τουρισμό η Ελλάδα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία