Στις 18 Οκτωβρίου η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για το Πεκίνο 2022

H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Πεκίνο 2022 και με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία στις 18 Οκτωβρίου

Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Πεκίνο 2022 και με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία στις 18 Οκτωβρίου.

Λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία της Covid-19, η τελετή αφής θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και η λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους θα έχει μικρότερη διάρκεια σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα μεταφερθεί από λίγους λαμπαδηδρόμους στην Αρχαία Ολυμπία και μετά θα ταξιδέψει για την Αθήνα. Την επόμενη ημέρα, 19 Οκτωβρίου, σε τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο, θα παραδοθεί στην αποστολή της Οργανωτικής Επιτροπής του Πεκίνου.

Οι δύο τελετές στην Αρχαία Ολυμπία και στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία κοινού και θα τις παρακολουθήσουν μόνο διαπιστευμένα άτομα λόγω κορωνοϊού. Οι λεπτομέρειες διαπίστευσης των ΜΜΕ θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πηγή:.bestnews.gr

Δείτε επίσης:

Λαρισαίος έφτιαξε μια «ρομποτική φάρμα» για τις αγελάδες του

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία